Szekeres Viktor

Pierce Brosnan a legújabb Stephen King-sorozatban

Újabb Stephen King-regény kerül megfilmesítésre, illetve esetünkben "megminisorozatosításra". Ezúttal a Tóparti kísértetek fognak megjelenni a képernyőn, nem kisebb névvel a főszerepben, mint Pierce Brosnan.

Televíziós minisorozat készül 4 órában Srephen King Bag of Bones című regényéből. Az idehaza Tóparti kísértetek címen ismert művet az A&E csatorna rendelte meg, s a tervek szerint az év vége felé műsorra is fogják tűzni. A kanadai Új-Skóciában augusztusban kezdődő forgatást Mick Garris fogja vezényelni a rendezői székből, a forgatókönyvet Matt Venne adaptálta a regényből.

A Bag of Bones-sorozat főszerepére a készítők Pierce Brosnant kérték fel, míg a női oldalt Annabeth Gish, Kelly Rowland és Melissa George fogja erősíteni. Úgy tűnik, hogy az A&E elkezdett ráerősíteni a minisorozatos vonalra, hiszen alig pár hete rendelték be a The Hatfields and McCoys című minisorozat Kevin Costnerrel a főszerepben. Az erősítés pedig mindenképp ráfér a csatornára, hiszen a 90-es évek végén és a 2000-es évek elején akár 3-4 minisorozatot is készítettek évente.

Itthon a Bag of Bones-minisorozatot a TV2 fogja bemutatni, várhatóan 2012-ben.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!