Szekeres Viktor

A jelenben játszódik az új Artúr király-mozifilm

Modern köntösben fogja elmesélni Artúr király legendáját az Arthur & Lancelot, melynek elkészítése hirtelen prioritássá lépett elő a hollywoodi Warner stúdiónál, mely 2013. márciusára már ki is tűzte a premiert.

A Deadline már júniusban megírta, hogy a Warner Bros. 2 millió dollárt fizetett David Dobkin forgatókönyvéért, az Arthur & Lancelot-ért, s ezzel heves licitálást követően legyőzték a Fox és a Universal stúdiót. Nos, a stúdió nem akar a babérjain ülni, hiszen úgy döntöttek, hogy megpróbálják minél gyorsabban elkészíteni a filmet, s alig pár nappal a vétel után már le is stoppolták maguknak a március 15-i premierdátumot 2013-ban.

A stúdió 90 millió dollárt szánt az Arthur & Lancelot elkészítésére, mely a klasszikus arturiánus legendakört dolgozza fel modern köntösben. A tervek szerint a forgatókönyvet író Dobkin rendezője és producere is lenne a projektnek. A Londoni csapást, az Ünneprontók ünnepét és a Télbratyót jegyző Dobkin legújabb filmjét, a Testcserét (The Change-Up) augusztusban mutatják be Amerikában, míg hozzánk ősszel fog elérni.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • shenmuedc #7
    Már volt sci fi jellegű könyvben Arthur király mint főszereplő, az időgép (H.G Wels) folytatásában. Hozzáteszem teljesen korrekt módon. Ráadásul 200 éve íródott.
  • Gulyu84 #6
    Ez a lehető legnagyobb hülyeség, inkább csinálnánk belőle sci-fi-t
  • Magiszter #5
    Olyat mikor csinálnak ami a jövőben játszódik? Jah hogy az a második rész lesz? :O
  • galocza #4
    artúr király udvara a jenki connecticutban.
  • Ender Wiggin #3
    Csak reboot, remake meg szuperhős mozi van. Hányás az egész.
  • nessboth #2
    Hát az Othello-t is megcsinálták már modern középiskola köntösben, szóval nincs új a nap alatt...
  • NEXUS6 #1
    Esztabaromságot.
    Mi lesz benne wazze!?
    A gettóbandavezér gádzsóját lenyúlja a legfőbb spanja miközben próbálják megszerezni az ekszkszkalibúr nevű új fejlesztésű katonai kéziágyút valami Lady of the Lake nevű női fegyverneppertől, amivel az ellenséges bandát akarták lemészárolni, de aztán ezért szétesik a galeri?
    Vagy mifaxom?