Szekeres Viktor

Ijesztget a Paranormal Activity 3 előzetese

Az újdonságnak számító első Paranormal Activity-t egy kifejezetten jó folytatás követte, s ha azt nézzük, hogy a harmadik részt a Catfish rendezői készítették, abban is reménykedhetünk, hogy a PA3 még jobb lesz.

A Paramount Pictures bemutatta a Paranormal Activity 3 első előzetesét. A stúdió ezúttal Henry Joostot és Ariel Schulmant, a Catfish készítői kérte fel a film megrendezésére Christopher Landon forgatókönyve alapján. Mint az az előzetesből kiderül, a műfaj nem változik egy cseppet sem, és a film előzménytörténet lesz, hiszen 1988-ban készült videó(ka)t látunk, melyek leginkább a fiatal Kate-re koncentrálnak.


A Paranormal Activity-sorozat harmadik része Amerikában, lenyúlva az évek óta a fűrész-széria által kisajátított helyet október 21-én, míg idehaza október 20-án kerül bemutatásra a mozikban. A siker biztosra vehető, hiszen a sok kritikát kapó és világszerte 193 (Amerikában 108, Amerikán kívül 85) millió dollár bevételt elért első rész után kiderült, hogy a siker nem csak annak köszönhető, mert a 2009-es nyitóepizód beetető kampánya jól sikerült. A folytatás ugyanis még mindig jó volt 177 millió dollárra, s bár az amerikai bevételek 85 millióra csökkentek, nemzetközileg már 92 millió dollárt ért el a film, mely a 15 ezer dolláros első rész után még mindig csak 3 milliós költségvetéssel készült.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • tibisan #12
    ez zavar engem is ..kösz, hogy szebben összehoztad , mint én
  • Magiszter #11
    A második rész előbb kezdődött el mint az első (idősíkilag), majd párhuzamosan futott vele kb 2 hét erejéig.
    De a 2-esnek a végét én sem értettem. Mivel az egyes mozis változatának úgy lett vége hogy: (spoiler)
    Kate (vagy ki) lekéselte a férjét, majd odakucorodott az ágyhoz és napokig ott agonizált. Majd megjelent a rendőrség, a nőci felállt és a rendőrök lelőtték.
    Ezzel szemben a második részben a nő elrabolja a húga fiát és a végszó szerint sose találták meg kettejüket. Nah akkor most hogy is van ez?
  • mochee #10
    Nem előzmény volt a második rész? én sem emlékszem pontosan.
  • tibisan #9
    akkor most árulja el valaki , hogy is áll a történet a 2 . rész végével..
    hogy rabolhatta el a gyereket a nagynéni a 2 végén , mikor az lekéselte a férjét az első részben , azt ki sem mozdult egész nap a lakásból , míg a rendőrök nem jöttek ,az le nem lőtték ?
  • mochee #8
    Nagyon zsír volt mind a két rész. Az elsőnek tudtommal 3 befejezése is készült, én 2-t láttam ezekből.

    Amúgy tényleg azon múlik, hogy az ember mennyire tudja beleélni magát, egyedül és éjjel kell megnézni, nekem nagyon bejött.
  • Magiszter #7
    Nah rászántam magam a 2. részre. Jó volt, de az elsőt tényleg nem überelte. Tetszettek a párhuzamok is benne. Várom a harmadikat.
    Sajnos a első rész már ellőtte az újdonság varázsa faktort. Így bár a második még fényes nappal is parás volt, de nem szólt akkorát mint anno az első. Szerintem ma éjjel nyugodtabban fogok aludni, de azért a kutya bent alszik az ágy végében... jah meg hova is tettem a keresztet? :D
  • Narxis #6
    Ne legyél már ennyire félős. :D
  • Old PS Fanboy #5
    Ezt már nem egyedül fogom megnézni az tuti, az 1. rendesen betett nekem.
  • Magiszter #4
    Az elsőt itthon néztem meg este, HD-ban, feltolt hangfalakkal... hát volt para faktor rendesen. Mikor megjelentek a lisztes lábnyomok, vagy mikor a csajt kirántotta az ágyból valami... szerintem egyszer nézős paráztatós filmnek elment. Főleg úgy ijesztő ha hiszel a természetfeletti dolgokban, vagy csak szimplán bele tudod élni magad 1-1 filmbe.

    A kettőt nem láttam még, mert az egy olyan jól volt megrendezve szerintem hogy nehéz felül múlni. De majd egy borongós este lehet azt is megnézem, aztán nem alszom 2 napig :D
  • zserrbo #3
    Nekem úgy rémlik a végén a csaj megöli a csávót vagy vmi hasonló nem?
    Am nemtom kicsoda volt, de vki mesélte, hogy az ő ismerőse kajakra elhitte.

    Erről eszembe jutott a sorozat ami megy a TV-ben, A második esély. Azt írják a leírásban, hogy igaz történet. Igaz történet az, hogy egy fiatalabb ember bőrébe bújt vissza a főszereplő és úgy kerül a családja közelébe. Nah persze. Erre van a mondás, amit a szem lát az agy elhiszi.