Szekeres Viktor

Készül az élőszereplős Bolygó kapitánya-mozifilm

A 90-es években kultikus, bár megkérdőjelezhető minőségű animációs sorozat volt A bolygó kapitánya, a 3. évezredben pedig ismét megismerkedhet a kor fiatalsága a hőssel, azonban ezúttal egy élőszereplős mozifilm főszereplőjeként.

Úgy tűnik, hogy A bolygó kapitánya, azaz Captain Planet vissza fog térni. Ráadásul ezúttal nem a tévéképernyőre, hanem a mozik vásznaira, és nem is animált formában, hanem hús-vér alakban. A 90-es évek egyik ismert és minden bizonnyal kedvelt animációs sorozata volt A bolygó kapitánya, a környezettudatos szuperhős, és ő lesz a főhőse a Transformers-filmek egyik producereként is ismert Don Murphy új filmjében.


A produkcióban gyártó partnerként résztvevő Turner Broadcasting System Inc. képviseletében Stuart Snyder elmondta, hogy A bolygó kapitánya üzenetei ma még aktuálisabbak, mint a kilencvenes években voltak, épp ezért nem is haboztak akkor, mikor felmerült a film elkészítésének lehetősége. Don Murphy producertársa pedig mindehhez azt tette hozzá, hogy a földrengésekkel, tornádókkal, olvadó jéghegyekkel és egyéb problémák által sújtott Földnek most igazán elkélne egy védelmező.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • m minnifield #26
    te milyen címet adtál volna egy olyan hírnek, miszerint egy régi rajzfilmből élőszereplős mozifilmet csinálnak?
  • labzo #25
    Tudom, hogy évek óta ír ide cikkeket, de akkor, legalább tudhatnád, hogy mivel kapcsán is írtam én ezt. Nem egy, Szekeres Viktor cikke alatt levő hozzászólás, magát a cikkírót minősíti és nem mindig pozitívan.
    Amúgy mindegy, ha te, foglalkozol a TROLL-os szövegrészemmel, az a te bajod, amit egyáltalán nem kell komolyan venni, úgyhogy no komment... .
  • Fresh Duke #24
    A Dragon Ball filmnél biztos jobb lesz! :)
  • kanduhr #23
    Amúgy szerintem ez régebbi szinkronos intro, ha jól hallom, akkor Juhász Jácint löki a szöveget.
  • kanduhr #22
    Nem volt ez olyan rossz rajzfilm sorozat. Foglalkozott a környezet szennyezéssel, az újrahasznosítással, a növekvő népszaporulattal, és összetartásra ösztönzött (ezt jelképezte az 5 gyűrű együttes hatása is).
    Nehéz olyan rajfilmet készíteni egy 6-8 éves gyereknek, amit élvez és tanul is belőle, ugyanakkor nem túl bonyolult, viszont nem nézi tök hülyének az emberpalántákat.
  • Interfan #21
    Ebben a youtube-videóban nem az eredeti(vagy lehet, pont ez az eredeti?) szinkronnal megy a dolog, ez rohadt szar!:D
    Az eredeti eleve így kezdődött: "Földünket a pusztulás veszélye fenyegeti... Gaia, a Föld lelke kétségbeesetten keresi a megoldást, miként mentse meg bolygónkat. Segítségül hív 5 varázsgyűrűt, és rendkívüli fiatalembert. Kwame-t Afrikából, ő uralja a földet. Wheeler-t Észak-Amerikából, ő uralja a tüzet. Linkát a Szovjetunióból, ő uralja a szelet. Gi-t Ázsiából, ő uralja a vizet. Ma-Ti-t Dél-Amerikából, ő uralja a szívet. És az öt hatalom egyesüléséből megszületik a hős bajnok, a BOLYGÓ KAPITÁNYA! "Éljen a kapitány!" "A hatalom a Tiétek!" "

    Micsoda emlékek...:)
  • A1274815 #20
    "Remélem rámennek az álzöldek, illetve a sötétzöldekre is, mert ezek is károsak a világra nézve."

    Ja, a történetből ami dereng, az alapján inkább a hőseink lesznek a sötétzöldek.
  • A1274815 #19
    Nem a szándék vagy a cseleked a rossz jelenesetben, hanem a kivítelezés a férre sikerült. (P.S.: A gyelekek sem annyira buták ám!)
  • zetortraktor #18
    Ha csak sejtetted, akkor nem lehet túl magas az IQ-d, hiszen évek óta ő írja a híreket.
  • labzo #17
    TROLL ON:
    Már a címből sejtettem, hogy ez is, Szekeres Viktoros cikk lesz.
    TROLL OFF:
    Igen, ez nem semmi sorozat volt, a maga idejében. Volt egy pár jó rész, főleg amikor megalkották a Bolygó kapitány gonosz mását. Szerintem a filmben is ez lesz, hogy több szinten megküzd a jó és a rossz. Remélem rámennek az álzöldek, illetve a sötétzöldekre is, mert ezek is károsak a világra nézve. Ebből mit lehet kihozni? Hát, sokat, lehet másképp is csinálni, nem csak rajzfilmes módon, hanem úgy is, hogy van benne igazi izgalom is.