Szekeres Viktor

Újabb képek Superman-reboot készítéséről

Épülnek Superman legújabb mozis jelenését jelentő Man of Steel című reboot díszletei. Zack Snyder és stábja nemsokára megkezdi a forgatást Christopher Nolan produceri felügyelete alatt.

Még mindig nem kezdődött el a Zack Snyder-féle Superman-reboot, a Man of Steel forgatása, továbbra is csak a díszletet építik az Illionois állambéli Planóban, de nemrég újabb képek kerültek fel a munkálatok állásáról - úgy tűnik, hogy sokaknak már ez is találgatásokra ad okot. A majd egy tucat fotót itt lehet megtekinteni.


A képeken látott, kissé megviselt benyomást keltő díszlet minden bizonnyal Clark Kent "szülővárosának", Smallville-nek lesz a dublőre, hiszen a házakat már eleve úgy építették meg, hogy láthatóak legyenek rajtuk a károsodások nyomai. Ez pedig azt is jelentheti, hogy valamikor a film első felében, a smallville-i események krónikája közben valami vagy valaki el fog szabadulni a kisvárosban. A pár napja 2013. nyarára csúsztatott Men of Steel főszereplői Henry Cavill, Amy Adams és Michael Shannon lesznek.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • hdo #3
    ..., mert egy Katrina igazán elég volt!"
  • endrev #2
    "És tedd a szád elé a kezed amikor tüsszentesz!"
  • NEXUS6 #1
    "Hányszor mondtam Clark, hogy az ajtón megyünk ki! Most ezért egy hét szobafogság!"