Szekeres Viktor

Örülhetnek a farkasember-rajongók

Úgy tűnik, hogy nem csak a vámpírokat kedvelik a tévénézők, hanem a farkasembereket is, hiszen az MTV Teen Wolf című tévésorozata megkapta a második évados berendelést a csatornától.

Az MTV bejelentette, hogy jövőre is folytatni szándékozik a Teen Wolf című farkasemberes sorozatát. A 2012-ben adásba kerülő 2. évad a tervek szerint 12 részből fog állni. A 80-as évekbeli ismert, Michael J. Fox-mozifilm alapján készült sorozat eddigi epizódjai a csatorna közlése szerint 1,7 milliós átlagnézettséget produkáltak, amellyel elégedettek lehettek a vezetők.


Az MTV másik élőszereplős sorozatának, az R.J. Berger - Hard kor-nak a további sorsa egyelőre még kérdéses, bár sokan már temetik a második évados tinikomédiát, hiszen annak nézettsége sokszor az egymilliót sem érte el. Az MTV idén még megpróbálkozott a Skins amerikai változatával is, azonban a meglehetősen sok botránnyal tarkított premier és a közepes nézettség után a csatorna inkább megszüntette a szériát.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Magiszter #1
    Ennek volt első évadja? :O Miért nem láttam sehol se? Én bírom az ilyen Vérfarkas/Vámpír/misztikus-baromság sorozatokat.