Szekeres Viktor

A legújabb scifiben a III. világháború kitörését akadályozzák meg

A jövő év egyik nagyobb scifi projektje a tervek szerint egyszerre lesz akciódús és komikus. Utóbbi meglepő, hiszen a The Robot története szerint egy bérgyilkos a harmadik világháború kitörését idézheti elő.

A Variety információi szerint az egyelőre még le nem forgatott The Legendary McClouds és a Maintenance forgatókönyvírója, bizonyos Joe Ballarini kapta meg a megbízatást az Alloy Entertainmenttől, hogy mozifilmmé adaptálja Paul Watson, The Robot című scifi-regényét. Mivel a megkötött szerződés még meglehetősen friss, ezért természetesen nem tudni, hogy ki fogja rendezni a projektet, mindössze az ismeretes, hogy Leslie Morgenstein és Bob Levy lesznek a producerek.

A The Robot története egy mondatban is leírható, bár természetesen ennél azért szövevényesebb: "Két tinédzser próbálja megakadályozni, hogy egy robot bérgyilkos kirobbantsa a III. világháborút." A tervek szerint az egyszerre akciódús és komikus filmet 2012. július 21-én fogják bemutatni az amerikai mozik.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Zolthen #6
    Arnold Shevardnadze teeee :D
  • petya1005 #5
    Dehogyis... Az Arnold Braunschweiger volt :)
  • Mister #4
    Mintha már ellőtték volna ezt a sztorit... Valami Swarzenberger volt benne asszem. ;)
  • Prof William #3
    Jobb lenne ha nem akadályoznák meg aztán megkérnék Michael Bay-t hogy csináljon egy nagyszabású az egész világot leromboló háborús filmet.
  • RiSeForMuSiC #2
    Két tinédzser (John Connor és Kate Brewster) megpróbálja megakadályozni, hogy egy robot bérgyilkos (Terminator bige - Kristanna Loken) eltegye őket láb alól és biztosítsa a III. VH kirobbanását. Rongyosra fogom rágni a körmöm a várakozástól.
  • NEXUS6 #1
    Ez már aztán hihetetlen egy sztori, még csak hasonlóról sem hallottam!:D