Szekeres Viktor

Jövő héten jó lesz nekünk

Jövő héten több várt film is megkapja első mozis előzetesét, így próbálja ugyanis kihasználni a Warner azt, hogy a Harry Potter-sorozat záróepizódja bemutatásra kerül. Többek között az új Batman és a Sherlock Holmes 2 trailerje érkezik.

A Superhero Hype azt jelezte, hogy jövő héten érdemes lesz várni a megjelenő mozis filmelőzeteseket, ugyanis az utolsó Harry Potter-film bemutatója alkalmából a Warner-stúdió minden kópia elé be fogja vágni saját, sikeresélyes filmjeinek első előzetesét. A döntés nem meglepő, hiszen így rengeteg néző láthatja, hogy mire számíthat a jövőben.

A lap értesülései szerint egyrészt egy 93 másodperces The Dark Knight Rises elő-előzetesre kell számítaniuk a Harry Potter-nézőknek (valamint a netezőknek), s ha ez nem lenne elég, még a film első plakátja is ki fog kerülni a multiplexekbe. Sőt mitöbb a Warner a Sherlock Holmes: A Game of Shadows első előzetesét, valamint az új, Táncoló talpak 2-trailert is be fogja mutatni. (Nem a Harry Potter kópiái elé, de ugyancsak jövő héten várható Steven Soderbergh Contagion című filmjének első trailerje.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • skiryo #5
    nagy király vagy, ha ilyenekbe belekötsz!
  • donceleger #4
    Persze jó lenne ott is, de ezzel legalább egy régóta dédelgetett álmom válna valóra! Dubai teljesen újkeletű dolog. Sajnos mindkét helyre születni kellett volna!
  • labzo #3
    "Gondoltam lejjebb megy az euro és a svájci frank árfolyama! Vagy mondjuk az állam pénzt osztogat! Vagy minden magyar elmehet ingyen Hawaii-ra!"
    Hawaii-ra???? Miért nem Dubaira, az ezerrel jobb és a felhőkarcoló legtetején, lehet, hogy még Bp.-et is látjuk. :)
    (Amúgy a világ, egyik legbiztonságosabb városa Dubai, nem is véletlenül, kb. 2 perc alatt, bárhol ott van a rendőr, na ezt kell felül múlni, másnak).
  • tatish #2
    " Többek között az új Bartman és a Sherlock Holmes 2 trailerje érkezik. "
    Bart Simpsonos szuperhősős film is készült ?
    Viktornak is megártott a meleg... azt az r betűt igazán kiszedhetnétek onnan
  • donceleger #1
    Jövő héten jó lesz nekünk - hirdette a cím
    Gondoltam lejjebb megy az euro és a svájci frank árfolyama! Vagy mondjuk az állam pénzt osztogat! Vagy minden magyar elmehet ingyen Hawaii-ra!
    Ekkor tényleg jó lett volna nekünk!
    Most egy kicsit lelombozódtam! Bár a Sherlock Holmes 2 bemutatóját már várom és persze a filmet is, de ettől nekem nem lesz jobb!