Szekeres Viktor

Az első képek az új Superman-mozifilmhez

Még el sem kezdődött a Superman Man of Steel című rebootjának a forgatása, máris érkezett pár fénykép a munkálatok egyik helyszínéről, melyen pár smallville-i épület, és némi pusztítás látható.

Még nem kezdődött el a Superman visszatér című pár éves, bukott próbálkozást követő újabb Superman-reboot forgatása, csak a díszletek építése zajlik, de már erről is készültek felvételek, a Superman Homepage-nek köszönhetően. Az előkészületben lévő film a Man of Steel címre hallgat, a képeken pedig az Illinois állambéli Planóban felépített egyik díszletet látni, mely valószínűleg Clark Kent "szülővárosának", Smallville-nek az egyik épülete lesz.

Klikk ide! Klikk ide!

Az Álomháborút, a 300-at és a Watchment is jegyző Zack Snyder által rendezendő Superman-rebootban úgy tűnik, hogy nem kell sokat várni arra, hogy történjen valami, hiszen a képen lévő házak valószínűleg a filmeleji történésekben fog szerepet játszani. A 2012. decemberében bemutatásra kerülő filmben Henry Cavill fogja alakítani Clark Kentet, míg a Smallville-ben élő Kent-szülőket Kevin Costner és Diane Lane fogja játszani. (A díszletekről további képeket itt lehet megnézni.)

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Merces #2
    nincs
  • Laza #1
    Bent van egy fa a kecóban? :)