Szekeres Viktor

Készül az Angry Birds-mozifilm

Végre nekiláttak az Angry Birds-mozifilm elkészítésének. A játékot gyártó Rovio azonban nem csak egy film legyártását tervezi, hanem nagy animációs stúdióvá kíván válni a meglehetősen közeli jövőben.

A Variety írta meg a minap, hogy Marvel Studios előző elnöke, David Maisel lesz a Rovio különleges tanácsadója az előkészületben lévő Angry Birds mozifilm stábjában. A lépés azért kiemelt fontosságú a Rovio szerint, mert Maisel volt az egyik fő letéteményese a Marvel Disney-nek történő eladásában. A játékgyártó célja nem csak az, hogy film készüljön az Angry Birds-ből, hanem, hogy a Rovio cégből nagy, animációs filmgyártó válhasson.


Maisel már meg is kezdte a tárgyalásokat rendezőkkel és forgatókönyvírókkal az Angry Birds-film kapcsán, melynél sajátmaga executive produceri tisztséget fog betölteni a tervek szerint. Ahogy ő fogalmazott: "Eddig is elég sok pletykát lehetett hallani egy Angry Birds-mozifilmmel kapcsolatban, de mára valósággá vált a projekt. A készítési folyamat most kezdődik."

A 2009 végén megjelent játékot alig másfél év alatt több mint 250 millióan töltötték le. Éppen ezért egy mozifilm reklámozásának is remek platformja lehet.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Dynamic #7
    Bebukhatnak. Ahogy láttam, pl. szánalmas kínai gagyi fílinget nyújtó társasjátékuk se nagyon sikeres, meg a többi kacat, amiket AB nevet meglovagolva próbálnak eladni.
  • SpecterMATWRZ #6
    Sose értettem miért vannak oda egy százmilliomodik ilyen fajta játékért.
    Tudok jó pár ilyen játékot ami 5x jobb és még ingyenes is.. :D
    De mindenhol ez az Angry Birds shit megy. Most meg mozifilm egy ilyen játékból?
    Sose volt még ennyire agyhalott a világ szerintem..... :D
  • opeca #5
    Nem fognak elbukni. Már nem bukhatnak el. Már nyertek. Igazából erről szól a világ. Az, hogy tolvajok, másodlagos. Engem is idegesít, de amiket olvasok, hogy a 4 éves lányainak vette meg az Angry Birds-öt.

    Most egy ilyet szerinted hol érdekel,hogy lopták? Fillérekért megveszi aztán annyi. Két szarás közben kitűnő móka sokaknak, és itt ez a lényeg, minden más másodlagos.
  • Dynamic #4
    Remélem bebukik ez a tolvaj, pénzéhes banda.
  • winnie #3
    "és egy ilyen film vajon miről szólhat?"

    bármiről. itt jön az írói fantázia. de ez csak egy márkanév, ezerféle sztorit kihozhatnak belőle, sőt, bármelyik már kész animációs forgatókönyvre rásüthetik egy kis átalakításssal, hogy angry birds és kész.
  • bigjoe #2
    ... De közben kiderül, hogy az egészet kirk kapitány álmodta miközben egy vulkáni szekta erőszakkal agyegyesítést végzett rajta teleportáció közben az Endor bolygóra ..
  • Nailyenugysincs #1
    és egy ilyen film vajon miről szólhat? egy Dexterhez hasonló 9 éves gyereknek elege van a világból és csinál egy szupercsúzlit amit egy aranyájpaddal irányít és lerombol vele mindenkit az atombombává átépített mérgesmadarakkal. de aztán jön chuck norris és szét körbepörgőrugja a csúzlit, az ájpadot meg lézerszemmel szétolvasztja.