Szekeres Viktor

Itthon a Transformers 3 egy nap alatt leverte a múlt heti filmeket

Magyarországon több mint húszezer fanatikus akadt, aki úgy döntött, hogy nem bírja tovább és már a premier első napján megnézni a Transformers című robotos film harmadik epizódját.

A UIP-Duna Film, az amerikai bemutatóval egy időben, itthon is már kedden bemutatta a Transformers 3-at, mely meglehetősen jól szerepelt, hiszen bő egy nap alatt 54 moziban 21 881-en váltottak jegyet a filmre, ami 30,8 millió forint bevételt jelentett a multiplexeknek. A Transformers 3-at többségében 3D-s kópiával adják, de a kiválasztott mozik kiválasztott termeiben 2D-ben is meg lehet tekinteni a filmet - sőt, még az IMAX-mozi is szerzett egy IMAX-re konvertált példányt Michael Bay rendezéséből.

A 30 milliós bevétellel a film egyébként a csütörtöktől szerdáig tartó mozis hét királya lett egyetlen nap alatt, hiszen a Mr. Popper pingvinjei és a Karib-tenger kalózai 4 hét nap alatt is csak nagyjából 27 milliós bevételig jutott el, igaz Jim Carrey filmjét valamivel többen, 23 955-en nézték meg. Ilyen kezdéssel valószínűleg nem csak álom lesz a Transformers első részének majdnem 200 ezres, illetve a folytatásnak a 210 ezret is meghaladó nézőszámának az elérése.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • gombabácsi #4
    barátok köztöt is leverte? úúú! akkor az nem semmi!
    és a győzikét?
  • zetortraktor #3
    Szerintem totális üldözési mániád van, hogy még egy teljesen pozitív hangvételű TR3-hírben is csak azt keresed, hogy ki szül le kit. Persze ez gondolkodásbéli deficit, te így látod a világot, ilyen dolgokat képzelsz bele, de ennél a mondatnál annyira látszik, mint ahogy a hírnél is, hogy abból kellett kábé 1000 karaktert csiholni, hogy : "Transformers 3 - kedd - 20 ezer néző" - ha sokat fogsz olvasni újságot, akkor szépen ki fogd szűrni, hogy mi töltelék. Lehetne azt is írni, hogy 20 ezren nézték meg, de az általad idézett mondat sokkal több szó. Ez igaz a szöveg többi részére is.
  • endrev #2
    Ezek nem fanatikusok, hanem maximum rajongók, de ha semleges akarsz maradni (akarj, mert semlegesnek KELL maradnod, az SG.hu nem a személyes webnaplód), akkor "húszezer érdeklődő".
  • endrev #1
    Na MOST nem tévedtem mint a Las Vegas-i robotautós cikknél, hogy a cikkíró Sz. V.! :D

    De miért kell szinte minden cikkedben leszóló, degradáló pejoratív mellékzöngékkel fogalmazni? (Más úgy mondaná: köcsög módon.) Valami régi sérelem ez, kisebbségi komplexus, amit eme publikus fórumon élsz ki? A leszólás képessége senkit sem tesz naggyá...

    "Magyarországon több mint húszezer fanatikus akadt, aki úgy döntött, hogy nem bírja tovább és már a premier első napján megnézni a Transformers című robotos film harmadik epizódját."