Szekeres Viktor

Itt az ősz két leginkább várt sorozatának előzetese

Amerikában ismét elkezdenek sorozatokat adni a nagy, országos csatornák, azonban ahogy azt már megszokhattuk, az igazán jó szériák a kisebb, kábeles adókra fognak érkezni. Ezekhez érkezett most két előzetes.

Amerikában a tévésorozatok világában javában tart az uborkaszezon. Nyáron ugyan akad sorozat az egyes csatornákon, de az igazi dömping csak ősszel fog beindulni. És többek között olyan sorozatokkal, melyeknek az első promóit már most meg lehet nézni. Az első, meglehetősen nyúlfarknyi képsorok a Kemény motorosok (Sons of Anarchy) című motoros drámához tartoznak, mely a Totál szívás (Breaking Bad) mellett évek óta magasan a legjobb sorozata. Ősszel a 4. évadot kezdik el adni Amerikában.


Az HBO Luck című lóversenyes drámájáról azonban egyelőre még nem lehet tudni, hogy milyen lesz, mivel még nem került bemutatásra, csak az biztos, hogy a premier ősszel lesz, s hogy a főszereplője az a Dustin Hoffman, akire eddig nem nagyon volt jellemző a tévézés. (Ráadásul a készítők sem akárkik: David Milch a Deadwood című western készítője volt, Michael Mann munkásságát pedig sorozatnézők és mozizók egyaránt ismerhetik.)


Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!