Szekeres Viktor

Zúz a Mission: Impossible: Fantom protokoll előzetese

Megérkezett a Mission: Impossible - Fantom Protokoll első előzetese, mely minden porcikájában egy nyári, jó szórakozást nyújtó akciófilm látszatát kelti, azonban a premierjére télen fog sor kerülni.

A pár napja kiszivárgott francia kamerás verzió után a Paramount Pictures hivatalosan is bemutatta az új Mission: Impossible-film előzetesét. A Mission: Impossible - Fantom Protokoll (Mission: Impossible - Ghost Protocol) címre hallgató film főszereplője (még) Tom Cruise lesz, mellette Jeremy Renner fog fontos szerepet betölteni a 4. M:I-moziban. Pár visszatérő szereplő (Ving Rhames, Simon Pegg) mellett még olyan színészeket láthatunk a filmben, mint Paula Patton, Vladimir Mashkov, Michael Nyqvist, Josh Holloway, Lea Seydoux és Anil Kapoor.


A Bard Bird által rendezett filmet jelen állás szerint december 16-án mutatják be Amerikában (nálunk 15-én), de ez még változhat, ugyanis a Sherlock Holmes folytatását is erre a dátumra tervezik, s ilyen esetekben a gyávább stúdió általában be szokta adni a derekát és elköltözteti sikerre esélyes filmjét. A Mission: Impossible - Fantom Protokoll sokak örömére csak 2D-s verzióban lesz látható, azonban a hagyományos kópiák mellett elkészítenek belőle pár IMAX-kópiát is.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • CArtmaN6666 #9
    1. Ez a trailer úgy elvan b***va ahogy csak lehet... (nem tudom elhinni, hogy nektek nem égeti ki a szemeteket a 3 secenkénti villantás)
    2. Azért az a Sweet Chin Music beadja:D (1:26 fele)
  • hdo #8
    Néha ilyen is kell, habár én sem csípem ha egy akciófilmet szerelmi szállal mérgeznek meg!

    Már az A-Team filmben is soknak tartottam azt a parányi szerelmi szálat amit beleszőttek, szimplán műfajidegennek tartom egy akciófilmnél!
  • Rage47 #7
    én is bírom mindegyik részt, trailer alapján ez is jó lesz
  • donceleger #6
    Az első jó volt! A második még éppen elment, voltak benne kissé eltúlzott jelenetek, amik tényleg súrolták a lehetetlenség határát.
    A harmadik rész iszonyat szar lett. Igazából ez egy szerelmi eposz volt, a rendezőt valószínűleg elkapta a tavaszi zsongás.
    A trailer alapján ez viszont jónak tűnik. Ha jó lesz, akkor felőlem még jó pár bőrt le is húzhatnak róla.
  • Axlkenobi #5
    Imádom az M:I sorozatot. Nekem ez az igazi kémes-titkosügynökös széria, nem a James Bond vagy a Bourne-trilógia.

    Kiváncsi vagyok, hogy siker esetében Cruise folytatja-e majd, vagy tényleg Renner viszi tovább.
  • tibisan #4
    a 3 se tetszett , de ez már tényleg csak a "még egy bőrt róla " film lesz..
  • bmw #3
    Hol zuz?....
    Kis torpe, hogy dobalja az embert lol...
  • IMYke2.0.0.0 #1