Szekeres Viktor

Itt a 11-11-11 teljes előzetese

Újabb előzetes érkezett a misztikus történettel bíró 11-11-11-hez, melyet természetesen a címben is szereplő napon fognak bemutatni - Amerikában legalábbis, hiszen mi annak is örülhetünk, ha moziban nézhetjük meg.

Darren Lynn Bousman saját Vimeo-oldalán mutatta be új thrillerjének, a 11-11-11-nek teljes előzetesét. A Fűrész 2-3-4-et, a Repo! - A genetikus operát, valamint a tavalyi Mother's Day-t is rendező Bousman új filmjét a címének megfelelően 2011. november 11-én fogják bemutatni - Amerikában. Hogy itthon is láthatjuk-e ekkor a filmet, még kérdéses, de nagy valószínűséggel, ha moziba is kerül az alkotás, csak késéssel nézhetjük meg.


A 11-11-11 történetét egy a valóságban is létező, a 11-es számnak spirituális jelentőséget tulajdonsító szervezet ihlette. A film középpontjában a Mennyország 11 kapujáról fog szólni, s arról, hogyan nyílik meg az utolsó kapu 49 percre. A film két vetélytárssal fog november 11-től megküzdeni a nézők dollárjaiért: egyrészt a Tarsem által rendezett Halhatatlanok (Immortals) című fantasy-vel, valamint Adam Sandler új filmjével, a Jack és Jill-lel (Jack and Jill).

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Ender Wiggin #5
    Bizony, a kettes Max Payne arcát adó színész (a hang mindkettőben McCaffrey volt), és a Szörnyvadászokból Michael Landes. De az egész elég laposnak tűnik.
  • vato loco #4
    "nagy valószínűséggel, ha moziba is kerül az alkotás, csak késéssel nézhetjük meg. "

    Ugyan már... A kiaó is azt akarja hogy a torrentmoziban nézd meg, ezért nem tolja eléd hogy nehogy véletlenül pénzt költs rá. Segíts neki te is ebben!
  • vato loco #3
    11-11-11? Elder Scrolls 5: Skyrim? ^^
  • bmw #2
    Nem egy nagy szam......
  • Loverman #1
    a főszereplő mintha May Payne 2 lenne