Szekeres Viktor

Megint eltüntettek egy magyar mozis premiert

Újabb biztatónak tűnő amerikai filmet süllyesztettek el a tervezett magyar mozis premierek közül, ezúttal a romantikus Vizet az elefántnak került bele a "Magyarországon csak DVD-n!" feliratú dobozba.

A Vizet az elefántnak (Water for Elephants) című romantikus dráma Reese Witherspoon és Robert Pattinson főszereplésével eredetileg májusban, pár héttel az április 22-i amerikai premiert követően került volna bemutatásra idehaza. A forgalmazó azonban idővel elcsúsztatta nyárra a tervezett bemutatót, mára pedig végérvényesen kiderült, hogy hiába az elfogadható kritikák és a korrekt bevételek, itthon csak DVD-n jelenik meg a film.


A Vizet az elefántnak nem az első, és valószínűleg nem is az utolsó film, ami hasonló bánásmódban részesül, aminek stúdiója és a hazai forgalmazója (Intercom) úgy ítéli meg, hogy nem nagyon fog hasznot termelni a magyar bemutatója - a napokban Az élet fája és a hód erre a sorsra jutott a Fórum Hungary jóvoltából. Ez egyébként azt is jelenti, hogy a júliusi mozis hónap is "kivételesen gazdag" lesz premierekben, jelen állás szerint legalább 8 filmet láthatunk idehaza.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • lammaer #5
    Mit jelent az R5 kategória?
  • vato loco #4
    Romantikus szarság... Ennyi elég is belőle, vinyóhelyet nem pazarolnék ilyenre. Nem kár érte.
  • Laza #3
    "A Vizet az elefántnak (Water for Elephants) című romantikus dráma Reese Witherspoon és Robert Pattinson főszereplésével"

    Eleve ki csinál még ilyen filmet moziba? Már rég nem oda való ... sohasem volt az.
  • sempron07 #2
    A színészek talán eladták volna. :)
    - bár én se néztem volna meg moziban -
  • TeDDyRuSh #1
    Nem tudom szinkront készítenek majd hozzá, de kosztümös filmből amúgy is elég sovány a választék idehaza. És a film sem rossz. De mivel R5-ben fent van ezért én sem mentem volna el moziba ezért.