Szekeres Viktor

Cameron Diaz korhatáros filmjét imádják a nézők

Az amerikai mozis hétvége nem csak a Verdák 2 első helyéről szólt, hanem a Rossz tanár ragyogó debütálásáról. Ismét egy korhatáros komédia mutatta meg, hogy legyőzhetőek a látványfilmek.

Úgy tűnik, hogy Cameron Diazra mostanában lehet számítani, ha komédiákról van szó. Miközben 2009-ben drámában (A nővérem húga) és rejtélyes scifiben (A doboz) megbukott, a Míg a jackpot el nem választ és a Kéjjel-nappal részvételével 20 milliós startot produkált, a Zöld Darázs 33 milliósat, és most új filmje, a Rossz tanár (Bad Teacher) is 31 millió dollárt szedett össze három nap alatt Amerikában. A nálunk a tervek szerint augusztus 18-án bemutatásra kerülő film ráadásul úgy lett ekkora siker az első napokban, hogy a Másnaposokhoz és a Koszorúslányokhoz hasonlóan R-es korhatárbesorolást kapott, azaz 17 éven aluliak nem tekinthetik meg kísérő nélkül.


Merész volt tehát a projekt, s még ha csak alig 20 millió dollárba is került, le a kalappal a Sony stúdió előtt, hogy bevállalta a gyártását és a forgalmazását - főleg női főszereplővel. Cseppet sem meglepő módon a nőket jobban is érdekelte a film, 63% - 37% volt javukra az arány, és az sem túl nagy csoda, hogy az iskolai tematika ellenére inkább idősebbek, 57%-ban 25 éven felüliek látták a komédiát.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Mister #1
    hold my balls :D