Szekeres Viktor

Új fényképek a harmadik Batman-film forgatásáról

Újabb képek kerültek fel a netre a Denevérember legújabb mozis jelenlétének, a The Dark Knight Rises-nak a forgatásáról. Sajnos a fotók még mindig csak díszletelemeket ábrázolnak.

A Batman-News.com elég jó kapcsolatokkal rendelkezik, hiszen nemrég fényképeket kaptak a Wollaton Hall-ból, mely az anglia Nottinghamben van, a The Dark Knight Rises készítői itt alakítják ki a Wayne-kúriát. A képek tanúsága szerint Christopher Nolan harmadik Batman-filmjében a Batman: Kezdődik!-ben rövid időre látható sírkertet is újraépítették, valószínűleg nem véletlenül.

Klikk ide! Klikk ide!

Az Amerikában 2012. július 20-án bemutatásra kerülő filmet gyártó stúdió a dátim kiválasztásával megpróbál biztosra menni, hiszen Nolan legutóbbi filmjei, az Eredet és a Sötét lovag is július harmadik péntekén volt először látható a mozikban. Mivel a forgatás már tart, ezért a szereplőgárda is valószínűleg teljesnek mondható, aki akarja, átfuthatja a fontosabb szereplők névsorát: Christian Bale, Michael Caine, Gary Oldman, Morgan Freeman, Tom Hardy, Anne Hathaway, Joseph Gordon-Levitt, Marion Cotillard, Juno Temple, Josh Pence, Daniel Sunjata, Nestor Carbonell, Matthew Modine, Tom Conti, Joey King, Brett Cullen, Chris Elli és Josh Stewart.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Enton #1
    Áhh az újjáépített wayne kastély!