Szekeres Viktor

Odaver az Amerika kapitány-film legújabb előzetese

Újabb előzetes érkezett az Amerika Kapitány: Az első bosszúálló-hoz, s ismét csak azt tudjuk megállapítani, hogy a film akár nagyon jól is elsülhet, hiszen két percben szórakoztatónak tűnik.

A napokban jelent meg az Amerika Kapitány: Az első bosszúálló (Captain America: The First Avenger), most pedig a legújabb előzetessel hergelhetik magukat a képregények fanatikusai a hazai augusztus 4-i premierre. A hergelés annyiban is igaznak mondható, hogy a film Amerikában már július 22-től látható lesz, azonban ennek a két hetes csúszásnak nincs köze a nemrég kihirdetett Warneres világpremier-bojkotthoz, a UIP-Duna Film eleve így tervezte programját.


szólj hozzá: Amerika kapitány - trailer #2

A filmet itthon természetesen szinkronizálva nézhetjük meg, de az eredeti élményre vágyóknak is akad majd 1-2, angol nyelvű kópia a kiválasztott budapesti mozikban. A Chris Evans főszereplésével készített Az Amerika Kapitány: Az első bosszúálló 2D-ben és 3D-ben is megtekinthető lesz, a térhatást azonban a készítők nem speciális kamerákkal érték el, hanem konverzióval.


Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Rotcsa #2
    Odaver:
    Ismét kitett magáért Vikrotunk...:D
  • Kensin #1
    Odaver? Kreatív! :)

    A film amúgy tényleg érdekesnek tűnik.