Szekeres Viktor

Az első képek Jason Statham új, kőkemény akciófilmjéből

Jason Statham legújabb filmje már kevésbé lesz egyszemélyes, mint az eddigiek zöme, hiszen a Killer Elite-ben olyan ismert színészekkel fog együtt játszani, mint Robert De Niro vagy Clive Owen.

A ComingSoon.net szállította az első képeket Jason Statham legújabb akciófilmjéhez, mely a Killer Elite címet viseli és szeptember 23-án kerül az amerikai mozikba - a magyar bemutató dátuma egyelőre nem ismeretes. A valós történeten alapuló film története az egész világra kiterjedő lesz, Ausztráliától Párizsig, Londontól a Közel-Keletig mindenhol fel fognak tűnni szereplői, akik élén az egy egykori különleges alakulatos ügynököt alakító Jason Statham lesz, aki a nyugdíjból azért tér vissza, hogy kiszabadítsa mentorát, akit Robert De Niro alakít a filmben.

Klikk ide! Klikk ide!

Ehhez azonban egy szinte lehetetlenséggel határos küldetést kell végrehajtani, hogy megölje a mentorára küldött bérgyilkosokat, és vezetőjüket, akit Clive Owen alakít a filmben. Az elsőfilmes Gary McKendry által rendezett Killer Elite-ben az említett három színészen kívül még fel fog tűnni Yvonne Strahovski, Dominic Purcell, Aden Young, Ben Mendelsohn, Lachy Hulme, Firass Dirani, Grant Bowler és Adewale Akinnuoye-Agbaje.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Neton #1
    Durva, hogy Yvonne kb 1 éve Twittelte ki a Robert DeNiro-s közös képét.