Szekeres Viktor

Jim Carrey már nem a régi...

Jim Carrey immáron hetedik éve nem tud kasszát robbantani - ilyen bevételi eredmények mellett nem csoda, hogy jóval kevesebbet forgat, s az sem, hogy tavasszal már egy tévésorozatban is látható volt.

Ahogy az várható volt, Jim Carrey új filmjével, a Mr. Popper pingvinjeivel (Mr. Popper's Penguins) sem tudta magát visszaküzdeni az élvonalba, azon színészek közé, akiknek filmbéli jelenléte biztos dollártízmilliókat eredményez. A komikus 2008 óta nem szerepelt közönségfilmben, s bizony új, családi mókájával nagyjából annyi pénzt termelt hétvégén, mint a három évvel ezelőtti Igenember című komédiával - az 55 millió dollárba kerülő Mr. Popper pingvinjei péntektől vasárnapig Amerikában 18,4 milliós bevételt hozott.


Ez azt jelenti, hogy Carrey élőszereplős főszerepeivel már 2004 óta nem képes 20 millió dollárnál erősebb startra. A Mr. Popper pingvinjei családi jellege ellenére is csak 58%-nyi 25 éven aluli nézőt csábított a mozikba, pedig egy gyerekfilm esetében az arány jóval magasabb szokott lenni. (A film egyébként a hölgyeket érdekelte jobban, a közönség összetételét vizsgálva a nézők 56%-a volt nő és 44%-a férfi.)

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Szefmester #3
    Nem lenne ez rossz, csak éppen nem hallottam róla 3 héttel ezelőttig. A nagyobb filmekről meg már majdnem mindent tudsz mire elmész a moziba.
  • viasz #2
    Viktor mér nem a régi...! :D
    A cikk címének ezt kellett volna írni: "A férfiakat nem érdekli a humor!"
    Erre alapozva: "a nézők 56%-a volt nő és 44%-a férfi"

    Egyik kedvencem Jim, de egy családi vígjáték annyira nem érdekel, igaza van pokolfiunak, valami ütősebb film kellene neki.
  • pokolfiu #1
    hát ilyen szar filmekkel nemis csoda... tessék egy aceventura3-at csinálni azt meglesz a kasszasiker... pl