Szekeres Viktor

Harrison Ford feszít a Cowboyok és űrlények új plakátján

Sokan a nyár egyik legnagyobb bukását látják a Jon Favreau által rendezett Cowboyok és űrlények című filmben, főleg azért, mert a legutóbbi scifi-western próbálkozás elég csúnyán leszerepelt a mozikban.

A Universal Pictures miközben egyre több mozgóképes anyagot ad ki új képregény-adaptációját, a Cowboyok és űrlényeket (Cowboys & Aliens) támogatandó, fű alatt egy új plakátot is megjelentetett, melyen végre már Harrison Ford is helyet kap Daniel Craig mellett. Ford mellőzése igazán nem meglepő, hiszen már majd egy évtizede nem szerepelt eredetinek mondható sikerfilmben: a 2000-es, nagy sikerű Temetetlen múlt óta csak az Indiana Jones-sorozat új epizódjában érdekelte a közönséget, többi próbálkozása nem sok nézőt érdekelt.

Az Amerikában július 29-én, idehaza viszont csak augusztus 25-én bemutatásra kerülő scifi-westernben a két főszereplőn mellett lesz egy harmadik is Olivia Wilde személyében, talán egy plakátra ő is fel fog kerülni. Mellettük a kisebb szerepekben olyan színészeket láthatunk, mint Sam Rockwell, Adam Beach, Paul Dano, Noah Ringer, Keith Carradine, Clancy Brown, Ana de la Reguera és Abigail Spencer. A film rendezője a Vasember 1-2-t dirigáló Jon Favreau lesz, akiről most kiderülhet, hogy csak jó időben volt a jó helyen a Marvel képregény-adaptáció esetében, vagy valóban érti a dolgát.


Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)