Szekeres Viktor

Remek anime sorozatból készül élőszereplős tévésorozat

Amerika nem csak a mozifilmes adaptációk, feldolgozások terén szeretett bele az anime műfajában, hanem már a tévésorozatok világa is kezdi felfedezni azt, hogy egyes japán művek élőszereplős változatai is népszerűek lehetnek.

A Deadline infói szerint a Spartacus: Vér és homok (Spartacus: Blood and Sand) című sorozatot is jegyző Sam Raimi és Rob Tapert producerek közbenjárásával újabb akciósorozat kerülhet az amerikai Starz csatorna képernyőjére. A producerek választása elég szokatlan, ugyanis a tervek szerint azt a Noirt dolgoznák fel sorozat formában, melyet először 2001-ben láthatott a közönség japán anime sorozatként.


A projektet ősz óta készítik el, s a csatorna most adta meg sorozat elkészítésére vonatkozó zöld lámpát. Általában ilyenkor a szereposztás szokott következni, majd a forgatás, s csak ezután születik döntés arról, hogy berendelik-e a teljes sorozatot. Azonban a Noir esetében valószínűleg rögtön a teljes sorozatévad elkészítésére kaptak megbízatást Raimiék, ami 8-10 részt takarhat.

A Noir egyébként kér bérgyilkosnőről szól, akik egy titkos társaság elleni harc kedvéért állnak össze.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • IMYke2.0.0.0 #1
    Na, jönnek az amerikai 'badass' csajok ... :(