Szekeres Viktor

Kitűzték a Horrorra akadva 5 és a Halloween 3D premierjét

2012-ben két népszerű filmsorozatát is folytatja a Weinstein Company és a Dimension Films, hiszen tavasszal moziba kerül a Horrorra akadva-széria ötödik része, jövő ősszel pedig a Halloween 3D.

A The Weinstein Company több jövőre tervezett filmje premierjét is bejelentette pár órája, aminek leginkább a horror-rajongók örülhetnek. A stúdió a Dimension Films-szel együtt működve 2012-ben ugyanis két várt (vagy kevésbé várt) folytatást is be fog mutatni. Egyrészről a Horrorra akadva (Scary Movie) ötödik részét április 20-án, ugyanakkor, mint amikor a Relativity moziba küldi a House at the End of The Street című thrillert, bár egyelőre még nem tudni, hogy a paródiafilm pontosan milyen típusú alkotásokat fog kifigurázni.)

Másrészről pedig érkezik egy új Halloween-mozifilm, az újkori feldolgozások közül a harmadik, ráadásul 3D-ben, így adja magát a Halloween 3D cím és az októberi végi, egész pontosan 26-i premierdátum. Az egyelőre nem tudni, hogy a két Rob Zombie által készített film után a harmadikat ki fogja rendezni, de az valószínű, hogy az alapot a Patrick Lussier és Todd Farmer által írt forgatókönyv első változata fogja jelenteni, mely a Halloween 2 eseményei után veszi fel a fonalat, Laurie Strode-ra fog koncentrálni az elmegyógyintézetben.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)