Szekeres Viktor

2013-ban Tom Cruise lesz az utolsó ember a Földön

Hiába az őszi forgatáskezdés, Tom Cruise Oblivionja nem fog elkészülni jövő nyárra, ami azt jelenti, hogy csak 2013-ban nézhetjük meg, hogy mire képes a színész a Föld utolsó emberének szerepében.

A Universal csütörtökön három új filmjének premierdátumát jelentette be. Oliver Stone új thrillerje, a Savages Taylor Kitsch, Blake Lively és Aaron Johnson főszereplésével 2012. szeptember 28-án fog az amerikai mozikba érkezni. A Gru 2 (Despicable Me 2), ahogy arról már volt szó korábban, 2013-as film lesz, azonban az friss hír, hogy a stúdió az év legelőkelőbb időpontját lefoglalva július harmadikára tűzte ki a premiert. (Beszédes, hogy Amerikában tavaly az Alkonyat 3, idén a Transformers 3, míg jövőre a harmadik Batman kerül mozikba a Függetlenség Napja körüli hétvégén.)

A legnagyobb meglepetést talán a Tom Cruise főszereplésével készülő Oblivion című scifi premierjének dátuma jelentheti, hiszen hiába kezdődik októberben a film forgatása, csak 2013. július 19-től nézhetjük meg, hogy a szupersztár, hogyan teljesít a Tron: Örökség-et is rendező John Kosinski filmjében. Az Oblivion története egy egykori katonáról szól, aki az utolsó túlélője a Föld nevű bolygónak, miután az emberiség súlyos vereséget szenvedett egy idegen fajjal vívott háborúban.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)