Szekeres Viktor

Itt a Bosszú angyalai-mozifilm első plakátja

Hatalmas szuperhős-kavalkáddal várja majd jövőre a Bosszú angyalai-mozifilm a képregény-filmek rajongóit, a szereplőket meg is próbálták összezsúfolni egyetlen plakátra - több-kevesebb sikerrel.

Az elmúlt napokban rengeteg 2012-re és későbbre tervezett film plakátja került fel a netre, köszönhetően a Las Vegasban rendezett Licensing International Expónak. A legtöbb azonban meglehetősen semmitmondó volt, hiszen olykor még forgatás alatt sem lévő alkotásokhoz készült, azonban a május negyedikén mozikba kerülő és nagyjából hat hete már forgó Bosszú angyalai-mozifilmhez (The Avengers) egy fokkal látványosabb plakát jelent meg.

A Joss Whedon által rendezendő filmben, mint az a képen is látszik, a legnagyobb szuperhősök gyűlnek össze, többek között Vasember, Thor, Hulk és Amerika kapitány, de a plakáton látni a Thorban már mellékszereplő Sólyomszemet is, illetve a Vasember 2-ben akciózó Fekete Özvegyet is.


Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • cateran #8
    kimaradt: "The original Captain America was discovered by the team in issue #4, trapped in ice, and he joined the group when they revived him."
  • cateran #7
    Mindig lenyugoz, hogy egyes embereknek kihivas mega google hasznalata is..Elgondolkodom, hogy vajon mire lehetnek kepesek a valo eletben? Elmegy a wc-ig es vissza a szobajaba (persze terkeppel..)

    "Labeled "Earth's Mightiest Heroes", the Avengers originally consisted of Ant-Man (Dr. Hank Pym), Wasp (Janet Van Dyne), Thor, Iron Man (Tony Stark), and the Hulk (at a time when the Hulk was more intelligent)."
  • pokolfiu #6
    illetve black panthera, de az kibejárt mint az asztalfiók.... (a team-be/ből), de a feketeözvegy meg amcsikapi mi a lófaszt keres itt...
  • Axlkenobi #5
    Iron Man, Thor, Hulk, Ant-Man és The Wasp voltak az eredeti tagok, ha jól tudom.
  • Dynamic #4
    Na, így már egy fabatkát sem ér az egész...
  • kalapos01 #3
    Hulk nem eredeti.
  • Dynamic #2
    A legszebb az egészben, hogy az eredeti szereplőkkel hozták össze
    Kíváncsi leszek rá.
  • beceneev #1
    hát erre kiváncsi leszek xd