Szekeres Viktor

A stúdió tiltotta le a Vasember 2 eredeti kezdőjelenetét

A Vasember 2 eredetileg egy ágyjelenettel, illetve annak utózöngéivel kezdődött volna, azonban a stúdió féltette nagy népszerűségre szert tett karakterét, így nem engedélyezte ezt, új kezdést írattak a filmhez.

Az LA Times Hero Complex Film Festival hétvégén több olyan filmkészítő és színész is megjelent, s vett részt beszélgetéseken, akik képregényes filmekben dolgoztak. Az egyik legnagyobb érdeklődéssel kísért diskurzus a Vasember-filmekről szólt, Robert Downey Jr., valamint a rendező, Jon Favreau rengeteg érdekes dolgot mesélt az elkészült filmekről, ráadásul szóba került a Bosszú angyalai, valamint a Vasember 3 is.


Többek között az is kiderült, hogy a Vasember 2-höz nem csak egy alternatív kezdés készült el (ld. a DVD-re extraként feltett hányós videót, melynek egyes pillanatai a hivatalos előzetesbe is bekerültek), hanem eredetileg úgy kezdődött volna a film, hogy Tony Stark Pepper Potts mellett ébred az ágyban és nem kicsit megdöbben. Azonban ezt az ötletet több másikkal együtt a Paramount stúdió, féltve esetleges bevételeit nem engedte megvalósítani, így végül a három közül a legártalmatlanabb, s legkevésbé érdekes kezdéssel nyitott a Vasember 2.

A Vasemberrel kapcsolatos beszélgetést itt és itt lehet meghallgatni. Érdemes, mert érdekes.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • kalapos01 #2
    Ez teljesen más hír. A linken csak a DVD-s videó van, nincs rajta semmi szexjelenet meg ágyban ébredés.
  • endrev #1
    Félbe bátorkodom megjegyezni: Erről már volt szó korábban.

    http://www.sg.hu/cikkek/77166/ezt_a_nyitojelenetet_vagtak_ki_a_vasember_2_b_337_l