Szekeres Viktor

Williiam Shatner bekerült az egyik legviccesebb sorozatba

A Star Trek, a TJ Hooker és a Boston Legal sztárja ősszel újabb sorozatban fog feltűnni, azonban ezúttal nem állandó szereplőként, hanem mindössze vendégszereplői státuszban. A Psych - Dilis detektívek című krimikomédiáról van szó.

A TVGuide értesülései szerint William Shatner szerepelni fog a Psych - Dilis detektívek című krimisorozatban, mint a Maggie Lawson által alakított Juliet édesapja. A kétszeres Emmy-díjas, 80 éves színésznek pár hete ért véget hivatalosan is a tavaly sorozata, a $#*! My Dad Says című komédia, így jelenleg az állástalan színészek táborát gyarapítja.

Az idén a hatodik szezonjába lépő Psych-ban a karakter azért fog feltűnni, mert helyre akarja hozni kapcsolatát lányával, s ehhez Shawn és Gus segítségét kéri. A dolgot csak az nehezíti meg, hogy a Shatner által alakított apa karaktere valójában bűnöző és lehetősége nyílik arra, hogy elkövesse álmai rablását. A sorozat az amrikai képernyőkre ősszel tér vissza, nálunk pedig nemsokára a negyedik évaddal folytatódik.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Narxis #5
    1-2 poénon én is, főleg amikor Henry-vel valamilyen baseball ereklye után mentek, az jó rész volt, de mondom többi is elég kellemes volt, lekötött, jó volt nézni. Kár érte tényleg.

    Bizony, hogy annyi. 1931. március 22-én született Montreal-ban.
  • Tomalak #4
    Boston Legal is alapsorozat szerintem, meg szerintem a Shit My Dad Says is eléggé jó volt, sajnálnám, ha nem kapna főbb szerepeket, szerintem kiváló színész
  • robertone #3
    Márpedig én időnként szó szerint könnyesre röhögtem magam némelyik beszólásán...
    Elég gáz, hogy elkaszálták, bezzeg ha valami nézhetetlen kórházas vagy tinisorozat lenne, még 19 és fél évadon keresztül csinálhatnák benne ugyanazt a silány semmit.

    Viszont azt nem gondoltam volna, hogy nyolcvan éves, biztos ez? Elég jól tartja magát.
  • Narxis #2
    $#*! My Dad Says pedig nekem nagyon tetszett, nem azt mondom, hogy könnyesre röhögte magát az ember ha nézte, de szórakoztató volt.

    William Shatner-t pedig NEM szidni. :P
  • galocza #1
    a bunkót jól adta. ettől eltekintve -> nyugdíj. (bocsi st fanok)