Szekeres Viktor

Látványos lesz az Asteroids videójáték mozis adaptációja

Nem fognak spórolni a látványelemekkel az Asteroids című videójáték alapján készítendő scifi készítői, ráadásul lehet, hogy a rendező az a Roland Emmerich lesz, aki párszor már megpróbálta elpusztítani a Földet.

Úgy tűnik, hogy az Asteroids videójáték licencét megszerzők nem fogják sajnálni a pénzt arra, hogy egy látványos filmet állítsanak elő - ugyanez a helyzet a nemsokára moziba kerülő Battleship esetében is, mely a Torpedó magyar címmel rendelkező társasjáték alapján készült. A gyártói szándékot mi sem jelzi jobban, hogy már fel is kérték a rendezésre Roland Emmerich-et, akinek olyan filmek fűződnek a nevéhez, mint a 2012 vagy a Függetlenség napja.

A meglehetősen egyszerű koncepcióval bíró arcade játék mozis változatának története a Föld elpusztítása után fog játszódni, amikor az emberiség túlélői egy aszteroidán élnek tovább együtt az őket megmentő idegen lényekkel. A gondok csak akkor kezdődnek, amikor kiderül, hogy az idegen lények felelősek a Föld pusztulásáért, s hogy az emberiség túlélőit is ki akarják irtani. Az Asteroids forgatókönyvét a Boszorkányhegyet is jegyző Matt Lopez írja, a producer pedig a Transformers-filmeket is készítő Lorenzo di Bonaventura lesz.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • scagnetti #10
    Mot3C
    Ez nekem is szemet szúrt egyből!
  • MoT3C #9
    "az emberiség túlélői egy aszteroidán élnek tovább együtt az őket megmentő idegen lényekkel. A gondok csak akkor kezdődnek, amikor kiderül, hogy az idegen lények felelősek a Föld pusztulásáért, s hogy az emberiség túlélőit is ki akarják irtani." Elpusztítják a földet az idegenek, majd megmentik azt a pár szerencsétlent, hogy aztán őket is kinyiffantsák. Ennek semmi értelme szerintem.
  • shenmuedc #8
    Vagy ez

  • shenmuedc #7
    Pong the movie.
  • nessboth #6
    Pac Man lesz filmben.

    Lehet nevetni rajta, de a Pac Man a Dead Space-nek az őse...
  • winnie #5
    te ennyire nem érted? ők egy márkanevet vettek, ami alá saját történetet írhatnak, ennyi. lehetne bármi a film címe, de így alapból beszélnek róla a cím miatt, megspórolnak egy pár milliós bevezető kampányt. (nem a játékot filmesítik meg. vagy szerinted ridley scott monopoly-filmje miről fog szólni?)

    vagy te vagy az a típus, aki azt mondja, hogy "lássuk csak , milyen filmeket adnak most? fúúúúj, de undi címe van ennek. azt mondják, hogy jó, de cím alapján nem fogom megnézni. mert undi." a cím egy marketingeleme, egy márkanév, lényegtelen a legtöbb esetben.
  • Wittgen #4
    Mert annak van története...
  • Bulics #3
    És ami a poén, hogy a Deus ex-et végül nem filmesítették meg...
  • Zolthen #2
    Egy Carmageddont azért megnéznék :)
  • AbyssLord #1
    Vajh mi lesz a következő mozis ötlet? Pac Man film? Esetleg Arkanoid film? Szánalmas...