Szekeres Viktor

Pofás lett az új Majmok bolygója legújabb előzetese

Sokak szerint a nyár egyik legbiztosabb bukása az új Majmok bolygója-film lesz. Viszonyítani lesz mihez, hiszen a 2001-es Tim Burton-féle remake Mark Wahlberggel Amerikában 3 nap alatt 68 millió dollárt termelt.

A Yahoo Movies-nak jutott a megtiszteltetés, hogy a neten először mutathatta meg A majmok bolygója: Lázadás (Rise of the Planet of the Apes) új előzetesét a nagyérdeműnek. Az előző trailerhez képest a mostani hosszabb és bőbeszédűbb is, elég jól beavat minket a film történetébe. A 20th Century Fox Amerikában augusztus ötödikén mutatja be a scifit, míg itthon augusztus 18-tól lesz látható a film.


A Rupert Wyatt által rendezett film főszereplője a majmok mellett a frissen Oscar-díjra jelölt James Franco lesz, mellette pedig olyan színészeket láthatunk, mint Freida Pinto, John Lithgow, Brian Cox, Tom Felton, David Oyelowo és Andy Serkis, aki Caesar "bőrébe" fog bújni.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • xuldar #7
    Itt senki nem monitort figyelte a trailer közben? Caesar végiggurította a szérumot a folyosón, ahol a majomketrecek voltak. 1:22-nél az füstölt.
  • Mister #6
    NE mondjál már ilyet, jó?!
    Csak 30-an voltak a két feleségére.
    :D
  • AZTA #5
    Jaja hogy is lettek ilyen sokan?:D De semmi gond, majd jönnek a kommandósok akik 70en kinyirták osamát az 5 emberével és lerendezik ezeket is :D
  • Prof William #4
    Én arra leszek kíváncsi hogy hogyan fognak majd olyan számban megokosodni hogy lezúzzák a hadsereg gépfegyveres egységeit és rombadöntsék az emberi civilizációt.

    Valamint a legelső képen igazán lehetett volna egy sima bébimajom.
  • kalapos01 #3
    mert egyébként nem beszélnek a majmok? És te tudod, hogy a távoli jövőben sem fognak, mert ha beszélnének, akkor az mese. Mivel ez a jelenben játszódik, persze, hogy nem fognak.
  • tibisan #2
    de ebben legalább nem beszélnek a majmok..nem mese-film
  • Seth #1
    Ezek a CG majmok még mindig nagyon elütnek. Tetszik ahogy az értelem egyre inkább előjön a "főszereplő" maki arcán, de roppant valószerűtlen a mozgása,a kidolgozása,akárcsak a többi majomé. Persze ettől még lehet egy jó film, meglátjuk