Szekeres Viktor

Három új plakátot kapott Amerika kapitány

Az Amerika Kapitány: Az első bosszúálló legújabb plakátjain a film három főszereplője feszít büszkén: a szuperhős, a főgonosz, valamint a kötelező jó csaj. A történet a II. világháború környékén fog indulni.

A Paramount Pictures a napokban beindította marketinges gépezetét, hiszen a tévében is hangsúlyosabb jelenlétet kapott az Amerika Kapitány: Az első bosszúálló (Captain America: The First Avenger), s három karakterplakát is kikerült az utcákra. Az első a főhőst, Amerika kapitányt ábrázolja, azaz Steve Rogerst (Chris Evans), a második The Red Skullt, azaz A Vörös Koponyát (Hugo Weaving), míg a harmadik a kötelező nő mellékszereplőt, Peggy Cartert (Hayley Atwell).

Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide!

A szigorúan 2D-ben forgatott filmet a látványt előnybe részesítők kedvéért 3D-sre konvertálta a gyártó Paramount stúdió, így a nézők választhatnak, hogy 2D-s vagy 3D-s verzióra fizetnek-e be. A Joe Johnston rendezte képregény-adaptáció Amerikában július 22-én, idehaza augusztus 4-én kerül bemutatásra a mozikban, s a plakátokon láthatók mellett még Sebastian Stan, Toby Jones, Samuel L. Jackson, Dominic Cooper, Tommy Lee Jones, Stanley Tucci, Neal McDonough és Derek Luke is fel fog tűnni a filmben.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Mister #2
    céklaember
  • Victor1103 #1
    A főgonosz ezzel a begőzölt cseresznyepiros fejjel nagyon gáz.Nem egy Joker na