Szekeres Viktor

Mégis folytatódhat a megszüntetett scifi-sorozat?

A The Event május 13-én, egy pénteki napon kapta meg a halálos ítéletet az amerikai NBC csatornától. A nézők szerint is nagyon gyengére sikeredett sorozatot azonban készítői lehet, hogy megmentik.

A Deadline a napokban arról értesült, hogy mégiscsak van alapja annak a pletykának, hogy folytatódhat valahol, valamilyen formában a The Event című tévésorozat, melyet az első évad végén megszüntetett az NBC csatorna. A netes lap szerint a Syfy érdeklődik a profiljába vágó széria iránt, ami valahol azért is pikáns, mert az amerikai scifi csatorna is az NBC Universal egyik vállalata.

A Syfy ezt az információt nem erősítette meg, a csatorna képviselői mindössze annyit mondtak, hogy nincs semmilyen aláírt szerződésük. A Deadline szerint mindenesetre, ha átkerül a The Event a Syfy-hoz, akkor valószínűleg minisorozatként folytatódhat, ami után, kedvező fogadtatás esetén a csatorna akár úgy is dönthet, hogy egy teljes évaddal folytatja a történetet. Mivel még minden képlékeny az ügyben, ezért arról sincs semmi hír, hogy ki térne vissza a The Event folytatásában, de azt biztosra lehet venni, hogy lesznek távozók.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • tatish #2
    Ó bárcsak a FireFly-t is folytatnák :(
  • Yutani #1
    Szerintem túlzás, hogy "nagyon gyenge". Igaz, nem egy Fringe vagy 4400 szintű sorozat, de azért nem is rossz.