Szekeres Viktor

Sokkoló plakát a Halálos kitérő 4-nek

A legújabb Halálos kitérő-film szakít az eddigi részek környezetével és havas tájra helyezi át az öldöklést. A Wrong Turn 4: Bloody Beginnings októberben jelenik meg, ahogy az várható volt: csak lakossági forgalmazásban.

A Fox Home Entertainment végre nyilvánosságra hozta, hogy milyen plakátot szántak a Halálos kitérő-sorozat legújabb, negyedik részének. Wrong Turn 4: Bloody Beginnings egy levágott végtagot ábrázol, s a képből az is kiderülhet, hogy a stúdió valószínűleg nem az utcákat árasztotta el ilyen plakátokkal, tehát a film el fogja kerülni a mozikat és természetesen csak DVD-n jelenik meg - hasonlóan a Halálos kitérő második és harmadik epizódjához.

A Halálos kitérő 3-at is rendező Declan O'Brien filmje a tervek szerint októberben kerül a boltok polcaira, de valószínűleg csak Amerikában - itthon ugyanis hiába jelennek meg viszonylag gyorsan a DVD-s horrorok, a Halálos kitérő-sorozat második és harmadik epizódja fájóan hiányzik a hazai piacról, ki tudja, milyen okokból.


Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Tower Guard #9
    Ez igen. Én az 1.-t látam az jó volt, a 2.-ról nem hallottam túl sok jót azt már nem néztem meg 3.-ról nem is hallottam, de itt a 4., pff hát nemtom....
  • Quantumleap #8
    A címből ítélve ez a negyedik rész előzményeket fog bemutatni.
  • adampierson #7
    Mé? Kéc harmadik? Azt hittem még javában készül. De sok beltenyésztett ember él Amerikában ejj . :S
  • JohnR #6
    Az előzőekben a Halálos kitérő 3. részéről írtam, hogy magyar felirattal hivatalosan elérhető Európában. Emlékeim szerinte a második résszel is ez volt a helyzet.
  • JohnR #5
    Az a helyzet, hogy a Fox az R2-es régióban megjelenő kiadványára rátett bennünket, igaz, hogy csak egy felirat erejéig, de van magyar vonatkozása a filmnek. A hazai forgalmazó az InterCom nem hozta be a filmet, gondolván, hogy a csak feliratos DVD az amúgy sem jelentős dvd-t vásárló réteg számára nem lesz csábító. Sajnos pl ugyan ez a helyzet a Tengerészgyalogos 2-vel is. Ott is a hivatalos megjelenésen csak magyar felirattal vagyunk jelen és ezért el is kerülte a hazai forgalmazást a kiadvány, pedig az egy elég jó kis akciófilm volt. Ez az oka, hogy nem lehet itthon hivatalosan kapni.
  • Seth #4
    A 3. rész borzalmas volt,ez remélem jobb lesz
  • Kensin #3
    Akkor téged az esti híradó jobban sokkol mint bármelyik horrorfilm :)

    Szerintem valódi kéz, mert nincs levágva. Csak az ujja, azt meg lehet utómunkával nyírbálni :)
  • bigjoe #2
    Ha lenne egy pötty képzelőerőd esetleg egy csipet empátiád akkor lehet, hogy másképp állnál a kérdéshez.. ;o)
  • Mardel #1
    A gumikéz meg egy kis művér nagyon sokkolt...