Szekeres Viktor

Már készítik a Maci Laci 2-t

Egyre népszerűbb az animációs-élőszereplős hibrid műfaj, hiszen az Alvin és a mókusok és az Avatar sikere után a gyártó stúdió a Maci Lacit is alkalmasnak tartotta egy második rész elkészítésére.

Bár az Amerikában karácsonyra időzített Maci Laci (Yogi Bear) közel sem durrant akkorát, mint azt várni lehetett volna, a közönség jól reagált rá, s gyenge, 16 millió dolláros kezdés után hazájában felkúszott 100 millió dollárra a bevétele. Mivel ugyanennyit nemzetközileg is produkált a film, ezért a Warner Bros. úgy döntött, hogy engedelmeskedik a közönség óhajának és elkészíti a Maci Laci 2-t.


A Variety infói szerint a stúdió már fel is fogadta Joshua Sternint és Jeffrey Ventimiliát (Rio), az első epizód íróit, hogy készítsék el a folytatás forgatókönyvének első változatát. A lépés egyébként azt is jelenti, hogy az egyszerre animációs és élőszereplős mozifilmek közül az Alvin és a mókusok, valamint az Avatar után, újabb ért el akkora sikert, hogy folytatódhat. A hasonló műfajú, tavasszal bemutatott Hopp esetleges második részéről egyelőre még nincs hír. Legközelebb a Hupikék törpikék 3D lesz hasonló műfajú.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Broafka #4
    ohh, igen, okoska megjött. Valszeg azért lesz akkor 2. rész ebből az undorító ótvar szarból, mert mindenkinek annyira kell mint a víz. Egyébként kb 70 millióba került a film, de még így is sok ezért. És ha 100 milliós bevételt hozott (hozzá teszem csak amerikában) és még hozzá vesszük a világ többi részét is (számoljunk mondjuk 30 millióval, de szerintem keveset mondok) akkor a profit (amiről én beszéltem okoska) az így is 60 millió.

    Szerintem egy ilyen béna filmre, ami csak a figura miatt hoz ekkora pénzt... hát, én ezt biztos bevételnek mondom.

    amúgy a filmtöri tanáromról. Igen művelt ember, és vezet egy mozit is, szerintem jobban ért a filmekhez, mint te valaha is fogsz hozzá konyítani.
  • kalapos01 #3
    Hol látod a biztos bevételt, ha Amerikában kábé 150 millióba került moziba küldeni a filmet és csak 100 millió bevételt hozott, amiből több mint a fele a moziké? A filmtöri tanárod lehet, hogy nagyon vágja a filmtörit, de a filmjelenhez nem nagyon ért. Mert akkor nem mondana olyan baromságot, hogy biztos bevétel. Nem egy animációs vagy gyerekfilm lett hatalmas bukta idén. A Maci Laci csak az ünnepek miatt ért el ennyi pénzt. A Hopp, ha már említve van, sokkal több embert érdekelt, több bevételt is hozott, olcsóbb is volt, mégsincs szó arról, hogy folytatnák.
  • Broafka #2
    háh, a filmtöri tanárom megmondta már az első résznél, hogy lesz 2. Mondta, hogy hülyék lennének nem csinálni. Gagyi CGI, szánalmas effektek, olcsón megcsinált film, ahol nem kell hogy siker legyen, elég ha pár ember megnézi, vagy legalábbis az a korosztály akinek szánják ami mondjuk 8-14 esetleg, ehhez még hozzá jön a papa+mama jegye is. Szóval biztos bevétel elkönyvelhető, ahogyan ebből kifolyólag a 2. rész is.

    és milyen igaz...
  • Narxis #1
    Nekem tetszett, pedig előtte temettem, hogy gagyi lesz. :)