Szekeres Viktor

Szaftos lesz az új 3D-s cápahorror - előzetes és a plakát

Már nem csak plakátja, hanem előzetese is van a Shark Night 3D-ben, melyből talán kiderül, hogy mit keresnek egy édesvizű tóban fiatalokra éhes cápák. A 3D-s horror szeptemberben kerül bemutatásra.

A Relativity Media pár napja a Shark Night 3D-hez készült plakátot, tegnap pedig az előzetest is nyilvánossá tette. A Kígyók a fedélzeten-t és a Végső állomás második és harmadik részét rendező David R. Ellis új filmje egy cápás horror lesz, melyben az állatok fiatalok egy tóparton táborozó társaságát kezdik el zaklatni, illetve ritkítani.


A természetesen 3D-s felszereléssel forgatott horrorfilmben leginkább ismeretlen vagy csak tévésorozatokból ismert fiatal színészek lesznek láthatóak pár öreg róka társaságában. A szereplők névsora: Sara Paxton, Dustin Milligan, Katharine McPhee, Chris Carmack, Alyssa Diaz, Joel David Moore, Donal Logue, Sinqua Walls és Chris Zylka. A Shark Night 3D Amerikában szeptember második kerül a mozikba, de valószínűleg itthon sem kell olyan sokat várni a bemutatóra, mint a Piranha 3D esetében.

**

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • smaszi #3
    Ez most a Shark Tale 18-as éjszakai kiadása...?
  • tibisan #2
    na ez egy fasza film lesz..mégha ez a kieresztem a házikedvencet a ketrecből sztory elég lapos .( de egy piranha3ds barlangszakadáshoz képes ehetőbb--annál bőven jobb lesz , de nekem már az is tetszett.)
  • Enton #1
    Ha hozza a piranyás film szintjét akkor már jó lesz egy estére.