Szekeres Viktor

Nagy nevek lehetnek az X-Men kezdetek: Farkas 2 rendezői

Úgy tűnik, hogy már csak nyolc rendezőnek van esélye arra, hogy megcsípje a legújabb Rozsomák-, illetve Farkas-film elkészítésének jogát. Neves mozifilmesek mellett egy reklámfilmes is pályázik a posztra.

A Variety értesülései szerint pár fősre zsugorodott az X-Men kezdetek: Farkas folytatására esélyes rendezők névsora. Mióta Darren Aronofsky távozott a tervezett folytatás film rendezői székéből, a 20th Century Fox kutatja, hogy ki lehet alkalmas a munkára.

Wolverine Vs The Hand from Gary Shore on Vimeo.


A lista nyolc rendező nevét tartalmazza, ha helytállóak a lap értesülései, ők a következők: Jose Padilha (Elite halálosztók, RoboCop reboot), Doug Liman (Mr. és Mrs. Smith, Bourne-rejtély), Antoine Fuqua (Kiképzés, Brooklyn mélyén), Mark Romanek (Sötétkamra, Ne engedj el!), Justin Lin (Halálos iramban 3-4-5), Gavin O'Connor (Csoda a jégen, A zsaruk becsülete), James Mangold (A nyughatatlan, Börtönvonat Yumába) és Gary Shore. Utóbbi jelölt neve a legérdekesebb, hiszen reklámfilm-rendezőről van szó, aki azonban nemrég elkészített egy rövidfilmet Wolverine vs. the Hand címmel.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • nikics97 #14
    Hát én nagyon bánom hogy nem Darren Aronofsky rendezi! pedig az úgy tökéletes lett volna. Na de meglátjuk mi sül ki belőle.
  • adampierson #13
    Ha megkérhetlek, ne értetlenzzél már le. Annyira jól nem ismerjük egymást. Egyszerüen olvastam valahol a neten, és kész, már több mint egy éve. Tudom nem mindig lehet elhinni mindent, de én ebből a szempontból elfogult vagyok mert nagyon várom már ezt a filmet.
  • ptamas88 #12
    nekem bőven elég volt Antal Nimródból annyi, amit a Szállítmányban és Predators-ban láttam. Lehet hogy elviselhető rendező, de azért inkább ne bízzunk rá még egy nagyköltségvetésű mozit.
  • Barakukk #11
    Pontosan.
  • CooperD #10
    Ha az első színvonalát hozza csak, akkor mehet is a kukába!
    Egyedül James Mangold neve biztató.
  • cstommy #9
    Engem igazán nem érdekel a rendező (hozza az első film színvonalát és kész).
    Nekem bejött az első Rozsi film (a játék meg pláne) várom a folytatást
  • Loverman #8
    többször is volt hangoztatva hogy folytatásfilm lesz. Honnan vetted hogy X-men 3 után lesz? Azt súgták a hangok?
    "Ráadásul baromi hülyén is hangzik X-men kezdetek: Farkas 2!!! Kezdi megint előröl vagy mi?"

    ezen jót röhögtem. ennyire értetlen nem lehet valaki
  • adampierson #7
    "És szerinted a Transformers 3 Transformers 3 néven fut Amerikában?" Ez meg most hogy jön ide??? Nem úgy logikus, mivel többször volt hangoztatva, hogy nem folytatás film lesz. Márpedig eme tény tudatában hülye aki simán odabiggyeszt kettest. Ráadásul baromi hülyén is hangzik X-men kezdetek: Farkas 2!!! Kezdi megint előröl vagy mi?
  • zetortraktor #6
    És szerinted a Transformers 3 Transformers 3 néven fut Amerikában? (Eleve ennek a filmnek nincs is magyar címe, így logikus, hogy a teljesen idétlen című első rész elnevezése mögé tesznek egy kettest, amíg nem lesz.)
  • CaptainRumi #5
    Viktor lehetne mát annyira informált, hogy tudja, hogy ez a film nem X-men kezdetek: Farkas 2 néven fut, hanem egyszerűen csak The Wolverine-ként.

    Én ezeknél szívesebben látnám, Antal Nimródot a rendezői székben és nem csak a magyar vonatkoztatás miatt.