Szekeres Viktor

Megérkezett a Transformers 3 legújabb előzetese

Annál többet, mint amit az új Transformers 3-előzetes mutat, már valószínűleg csak a mozikban fogunk látni. A robotos filmtrilógia reboot előtti utolsó része június 29-től lesz látható.

Megérkezett a netre és a mozikba is a Transformers harmadik részének, a Transformers: Dark of The Moon-nak a legújabb és minden bizonnyal végső előzetese, mely már nem csak akciósnitteket kínál, hanem a történet pár szeletkéjét is megismerteti a nézőkkel. A trailer alul látható verziója természetesen hagyományos, 2D, azonban a 3D-s változatot már a hazai mozikban is láthatják azok, akik valamelyik mostani térhatású előadásra jegyet vásárolnak.


Aki pedig úgy döntött, hogy idén csak egy filmre hajlandó a 3D miatt több pénzt kiadni, és az éppen a Transformers 3 lesz, annak sem kell annyit várnia a bemutatóra, mint azt korábban gondolta, hiszen pár napja előrehozták a premiert július 29-re. Az általános világpremierben gondolkodó stúdió lehet, hogy a pár napja született nemzetközi nyitórekordot kívánja megdönteni, melyet a Harry Potter hatodik részétől a Karib-tenger kalózainak negyedik epizódja vett át.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • skodatuning #7
    "ezzel a sounddal egy nézhető B-s film lesz ..a szar C-s 2. után"
    Nem lesz B kategóriás. Sőt, a 2. rész sem volt C kategóriás. Ezek ugyanis mind "A" kategóriás filmek. És ezen az sem változtat, hogy kinek, mennyire tetszik a film.
    Amúgy a sound helyett írhatsz hangot is. Nem gáz a magyar nyelv.
  • Ender Wiggin #6
    Nem kell ennyire paraszt hangnemben oltani, akkor sem, ha téved, vagy nicns igaza.
  • tibisan #5
    az utolsó jelenet lehetett volna a nyítány az első filmnél
    egy unikronos cserével persze..
    így meg egy akkorra baromság az egész , hogy már szinte muszáj lesz megnézni , mégha egy invázíó , kiirtjuk az embereket baromság is lesz..
    csak ha már ekkora a pusztítás jó hogy annyi autbot nincs is hogy minden embert megmentsenek , csak a srácgyereket meg a csajt megint..persze.
    ettől eltekinve a ezzel a sounddal egy nézhető B-s film lesz ..a szar C-s 2. után
  • kalapos01 #4
    Gondolom más is az ilyen láma kommenteken jön röhögni ide. Nem tudsz angolul, hogy nem olvasol angol filmes oldalakat filmes hírekért és ide jársz? Más nem jut eszembe, mert ha olvasnál, akkor nyilván feltűnt volna, hogy a magyar filmes oldalakon külföldi oldalak cikkei vannak. Más oldalakon is kint volt a húdeújtransformerselőzetes. Oda is kommenteltél vagy kivártad, míg itt is lesz és itt akadsz ki?
  • FefeeX #3
    Ez két másodperccel hosszabb, de attól még a zene, a vágás, minden ugyanaz a kettőben.
    Viktornak köszönjük az értékes cikket.
  • Skyline85 #2
    Az nem ez de valóban nincs sok külömbség a kettő között...
  • Atkamon #1
    Öh, ez a trailer már hetek óta a neten van...