Szekeres Viktor

Ilyen lesz az amerikai scifi-csatorna új, szuperhősös sorozata

Nagy az űr támadt a Hősök befejezése óta, hiszen alig készül manapság a szuperhősös sorozat. Az Alphas ezen próbál némiképp segíteni, a nagy kérdés, hogy lesz-e olyan sikeres, hogy több évadon át képernyőn maradjon.

Amerikában július 11-én kerül bemutatásra az Alphas című új scifi-sorozat a Syfy-on, hogy utána további 11 héten át szórakoztassa a szuperhősös sorozatokra vevő nagyérdeműt. Zak Penn a sorozat pilotjának forgatókönyvét még 4-5 évvel ezelőtt próbálta eladni valamelyik nagyobb csatornára, de az akkor még Section 8 címen futó projekt végül nem került bemutatásra sehol.


Idővel a Syfy felfedezte magának és egy másik szuperhősös sorozattervvel, a 3 Inches-szel versenyeztetve elkészítette a pilotokat, s végül az Alphas sorozatként való elkészítése mellett döntött. Az Alphas története pár teljesen átlagos emberről szól, akik kivételes mentális és/vagy fizikai képességekkel bírnak. Ők alkotják azt a teljesen valószerűtlen csapatot, mely vezetőjük segítségével olyan eseteket old meg, melyeket a CIA, az FBI és a Pentagon nem képes, s melyek ugyancsak Alpha-tevékenység látszatát keltik.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • didgeridoo #6
    A baj az, hogy közben a sorozat egyre jobb és jobb lett... :(((
  • winnie #5
    "Akárki akármit mond, igazán jó sorozat lehetett volna, ha hagyják kibontakozni, lecserélik az írókat, stb."

    ez minden sorozatra igaz, de hiába jó valami, ha már a kutya nem nézi. és a nof-ot hamar ott hagyták a nézők. pedig milyen jól kezdődött.
  • didgeridoo #4
    NOF. Szerintem meg pont most kezdődhettek volna az igazi kalandok, de ez senkit se zavarjon. Szerethető karakterek voltak, meg jó lehetőségek rejlettek a sorozatban (pl. M. X., Stephanie "upgrade-je", Mike új képessége, és a fegyencek képességei). Szóval grat az okoskodóknak és főleg az ide-oda kapkodó csatornáknak. Remélem, jó lesz a fentebb említett sorozat, bár MÉG nem jön be ez az FBI-miegymás kiegészítő csapatosdi a NOF karaktereihez képest... Akárki akármit mond, igazán jó sorozat lehetett volna, ha hagyják kibontakozni, lecserélik az írókat, stb.
  • kalapos01 #3
    Nem csoda. Tipikus langy limonádé volt, az ilyet már Amerika sem nyalja be.
  • ZeGa #2
    Annak befellegzett.
  • endrev #1
    És mi van a No Ordinary Family-val, az igenjó volt...