Szekeres Viktor

Megérkezett The Muppets meglepő előzetese

Kamu filmmel próbálja promózni a Disney ősz végén bemutatásra kerülő bábfilmjét, a The Muppets-et, melynek hazai premierdátumáról még nincs hír, de biztosra vehető, hogy karácsony előtt megnézhetjük magunknak a filmet.

A Walt Disney Pictures érdekes megoldást választott új, élőszereplős-bábanimációs filmjének promotálásához. A The Muppets a tervek szerint Amerikában november 23-án kerül bemutatásra, és a Karib-tenger kalózainak 4. része előtt bemutatásra került Brekiék filmjének első előzetese is. Igaz, a közönség sokáig csak nézett bambán maga elé, hiszen sokáig csak egy bugyuta romantikus komédia ajánlóját látták.


A Disney ugyanis film-a-filmben megoldással vezette új produkcióját, mintha a Green With Envy című Amy Adams-Jason Segel romantikázást reklámozná, de persze idővel felbukkantak a trailerben a már jól ismert bábfigurák is, Brekivel az élen. A The Muppets-et James Bobin rendezte, a forgatókönyvet Jason Segel és Nicholas Stoller írta, és az Adams-Segel duó mellett az élőszereplők táborából még Chris Cooper kapott fontosabb szerepet.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!