Szekeres Viktor

Plakátot kapott Hugh Jackman új scifi zúzdája

Hugh Jackman egy scifi-novella adaptációjában fog feltűnni ősszel. A Vasököl című filmben, melyhez már plakát is érkezett, robotokat fog edzeni, hogy saját, ne nem teljesült álmait valóra váltsa a bokszringben.

A ComingSoon.net-nek köszönhetően több mint fél évvel a Real Steel, azaz a Vasököl első előzetese után nyilvánosságra került a film plakátja is. A Shawn Levy által rendezett, Hugh Jackman főszereplésével készült robotos scifi Amerikában október hetedikén, nálunk viszont már egy nappal korábban látható lesz a multiplexekben. Azt egyelőre még nem tudni, hogy itthon számíthatunk-e IMAX-premierre, de Amerikában a legnagyobb vásznakon is bemutatják a Disney filmjét.

A Vasököl történetének középpontjában egy lestrapált bokszoló fog állni, őt alakítja Hugh Jackman. Charlie Kenton, ugyanis róla van szó, mindenképpen szeretné visszaszerezni világbajnoki övét, azonban idővel el kell mondania erről a lehetőségről, hiszen a ringben már egytonnás, két és fél méter magas robotok küzdenek egymással. Charlie, más lehetősége nem lévén, megpróbál fiával "kinevelni" egy robotharcost, ami a kezdetekben inkább egy kupac ócskavashoz hasonlít, mintsem bokszolóhoz.


Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • V1x #1
    ...hát ez csodálatos, végre egy eredeti ötlet pénzkaptár