Szekeres Viktor

Így fog kinézni a 3D-s természetfölötti Robin Hood-film

Újabb Robin Hood-adaptáció veszi célba nemsokára a mozikat: a Robin Hood: Ghosts of Sherwood nem elég, hogy fantasy és természetfölötti elemeket is tartalmazni fog, de 3D-ben is készül el.

A Moving Pictures Film & TV a Cannes-ban rendezett filmfesztiválon próbálja hirdetni új filmjét, a Robin Hood: Ghosts of Sherwoodot. Természetesen a cégnek nem csak a promóció a célja, hanem a fesztiválra látogató nemzetközi filmes szakemberek, valamint mozis és tévés vevők számára értékesíteni is akarják portékájukat. (A többi képet itt lehet megnézni.)

Klikk ide! Klikk ide!

A 3D-ben forgatott Robin Hood: Ghosts of Sherwood (tükörfordításban: Robin Hood: Sherwood szellemei) a klasszikus Robin Hood-mítosz elmesélése lesz, némi csavarral, hiszen a készítők fantasy és horror elemekkel dúsították történetüket. A filmet Oliver Krekel rendezte, aki eddig csak olyan kisebb filmeket és videóra szánt alkotásokat dirigált, mint a Fog²- Revenge of the Executed. A főbb szerepekben két horrorfilmes legendát is láthatunk majd, Tom Savinit és Kane Hoddert.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • adampierson #6
    Sherwoodban mindig élő céltáblának öltöznek a katonák, úgy értem, ebben a ruhában a kies, ködös, szürke, erdőben ... értitek nem? XD
  • Quantumleap #5
    Érdekes azt olvasni, hogy nemsokára célba veszi a mozikat, holott csak 2012-ben kerül bemutatásra, legalábbis az imdb szerint:

    http://www.imdb.com/title/tt1572503/

    A kulcszavaknál "comedy"-t is írnak, tehát szerintem nem kell ezt annyira komolyan venni. Én szerintem megnézem majd Tom Savini miatt, fénykép alapján tetszetős Nottingham bírája szerepében.
  • Kferro #4
    Maximálisan egyetértek.
  • xido #3
    faszom bele,már hányok robin hood-tól..inkább csinálnák a Russel Crowe verzió folytatásét,az legalább érdekes és új volt,ahogy felvezették az egészet...
  • Laza #2
    A képek alapján elég béna ... hogy néznek már ki azok a jelmezek? :)
  • wraithLord #1
    Mi ez a sok reboot film, "újragondolt" sztori és folytatás?
    A végén tényleg megéljük az Egri Csillagok Háborúját is.