Szekeres Viktor

2013 legvárósabb filmje a Dinoszauruszok az Űrlények ellen lesz?

A Sötét zsaruk harmadik részének rendezője egy meglehetősen rendhagyó projektet kíván megvalósítani legközelebbi filmjeként, melyben a főhősök nem emberek, hanem dinoszauruszok lennének.

A Deadline értesülései szerint a jelenleg a Men in Black 3-at rendező Barry Sonnenfeld következő filmjében is az idegen létformákat fogja tanulmányozni, hiszen az minden bizonnyal a Dinosaurs Versus Aliens lesz, azaz a Dinoszauruszok az idegen lények ellen.


Bár a cím gyanús, de ezúttal nem valami gagyi lényfilmre kell gondolni, hiszen az elismert képregényíró, Grant Morrison még meg nem jelent művéből fog készülni - Morrison Sonnenfelddel együtt dolgozik a film szkriptjén. A történet szerint idegen lények szállják meg a Földet a prehisztorikus időkben, akikkel szemben dinoszauruszok veszik fel a küzdelmet. Azt nem tudni, hogy a közönség hogy fog reagálni arra, hogy a film főhősei nem emberek lesznek, azonban Morrison számára a téma nem újdonság, hiszen zseniális, 2005-ös képregényében, az ultraerőszakos WE3-ben egy macska, egy nyúl és kutya volt a főhős. (Ez utóbbiból egy ideje egyébként ugyancsak filmet terveznek.)

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Elk Hunt #11
    "ugye nem abból indulsz ki, hogy ha neked nincsötleted, akkor annak sem lesznek jó ötletei, aki évek óta a képregényírók legjobbjai között van és ő találta ki a történetet? több szerénységet."

    Ha ez eredeti ötletnek tűnik akkor, biztos így van. Kb 10 éves gyerek is ki tud ilyet találni. A többi műve bizonyára jobbra sikeredett ettől. S ezt nem is minősítettem. A személyeskedést meg felejtsük el, hogy kinek vannak ötletei meg kinek nincsenek, felesleges erre pazarolni az időt.

    De visszatérve az eredeti gondolatmenetemre, biztos Viktor szavaival élve "Kutyakemény" lesz.

    Ez bizony eredeti ötlet, legközelebb majd az Ősemberek lesznek a terítéken amint megmentik a bolygót. Gratulálok.

    "hogy ennyire nincs 5letük, hogy ilyet találnak ki:ezen szerintem egy egész fórum gurul a nevetéstől" Bizonyára így van.

    Ugye vannak kreatív elgondolások, egyedi kivitelezéssel. Ezekből szoktak megszületni azok a filmek amiket évek után is emlegetnek, ismernek. A paletta elég széles. Akár láthattál is ilyet.

    És ugye van az a csoport, ami csak azért "gyártja" a filmeket vagy azok adoptációit, hogy "termelhessen" szinte futószalagon és itt a gond. "Iparos munka" És ez igencsak ebbe esik bele.

    Nem hisztizek, meg különben is kinek képzeled magad, hogy bárhogyan is minősíts kedves winnie?
  • winnie #10
    "Na már most, hogy a p**ába vennék fel velük a küzdelmet? "

    ugye nem abból indulsz ki, hogy ha neked nincsötleted, akkor annak sem lesznek jó ötletei, aki évek óta a képregényírók legjobbjai között van és ő találta ki a történetet? több szerénységet.

    "hogy ennyire nincs 5letük, hogy ilyet találnak ki:"

    ezen szerintem egy egész fórum gurul a nevetéstől. most akkor nincs ötletük vagy kitalálnak valamit? itt van egy eredeti ötlet, amiről még neked sincs fogalmad, hogy lehetne megoldani, és máris az ötlethiány miatt hisztizel. vicces?
  • Elk Hunt #9
    "A történet szerint idegen lények szállják meg a Földet a prehisztorikus időkben, akikkel szemben dinoszauruszok veszik fel a küzdelmet"
    Na már most, hogy a p**ába vennék fel velük a küzdelmet? El tudtak vonatkoztatni vagy mi? Leginkább kajának néznék őket... Bakker, nem hiszem, hogy ennyire nincs 5letük, hogy ilyet találnak ki: 1. Skyline 2. Csata Los Ang. 3. Meg ez az Oscar gyanús elképzelés...
    Szégyen.
  • tatish #8
    " és akkor a Trex szerelmes pillantást vet a földönkívülire, de tudhatják hogy szerelmük sosem teljesülhet be "
    :DDD

    na jó viccet félretéve, kíváncsi leszek mit hoznak ki belőle :)
  • Jrex #7
    Szerintem meg az idegenek lesznek emberszerűek,kb mint a csillagkapus vagy star trekkes idegenek...
  • Nailyenugysincs #6
    Csak egy kérdésem van: ki fogja bármelyik 2013-mas fimet nézni? Mert ha túléljük 2012 dec 21et akk 22én éjfél után az első dolgom lesz kiírni fb-ra hogy él-e még vki:D:D:D:D
  • smaszi #5
    Mintha már lett volna egy ilyen nagyon hasonló...
    Dínó c. film senkinek sem ismerős???
  • Troll #4
    Legvárósabb, mi? Legvárandósabb...
  • tibisan #3
    persze.beszélni fognak benne..meg e.t is beszélni fog..
    mást nem is várna az ember..csészealj alá lesz kötve a Trex
  • Chocho #2
    Az oké hogy dínók, de gondolom lesz személyiségük, ergo olyan lesz, mint egy animációs film felnőtteknek.