Szekeres Viktor

Vadonatúj, szinkronos előzetest kapott Hugh Jackman robotos scifije

Nagyon úgy tűnik, hogy a Vasököl meg fogja osztani a közönséget, hiszen lesznek, akik már az előzetes képsorait is hüledezve bámulják, s olyanok is, akik számára az ősz legjobban várt filmjévé lép elő.

Mint azt már korábban is jeleztük, elég furcsa marketing stratégiát választott a Disney a Hugh Jackman főszereplésével készült Vasököl (Real Steel)esetében, hiszen a nálunk október 6-án, világpremierrel moziba kerülő scifi első előzetese már tavaly megérkezett. A folytatásra egészen mostanáig kellett várni, az új videóból már a történet egyes részletei is világossá válhatnak.


A Shawn Levy rendezésében készült robotos-bokszos Vasököl története valamikor a jövőben játszódik, ahol az ökölvívás, mint sportág egyre modernebbé válik, s benne idővel az emberek szerepe leértékelődik, s inkább hitech játékként funkcionál tovább. A népszerű gyerekjáték alapján készített film története egy 1956-os Richard Matheson-novella alapján készült.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • bmw #6
    Gyerek film.....
  • Laza #5
    Utálom az ilyen trailereket ... ez bemutatta az egész filmet, láttunk szinte mindent, ami megtörténik benne, és az egyébként is kiszámítható sztorit full megmutatta.

    tiszta Robot Rocky :)
  • jackoneill90 #4
    ....eléggé mellé ütött...
  • M0RN1NGST4R #3
    ...oda csap ahova köll...
  • daryoon30 #2
    Azért erre kíváncsi leszek.
  • bcrics #1
    chandler m. bing