Szekeres Viktor

Magyarországon mindenki Halálos iramban 5-öt nézett

Könnyedén intézte el a Halálos iramban: Ötödik sebesség az itthon múlt héten bemutatkozó Thort. S, ha mindez nem lenne elég, akkor még egy idei nyitányrekordot is felállított a több mint 50 ezer nézőjével.

Cseppet sem meglepő módon itthon a Halálos iramban: Ötödik sebesség volt a legnézettebb film előző hétvégén, csütörtöktől vasárnapig 52 398 fizető néző tekintette meg az előadásokat a 31 moziban, amely a filmet játszotta. Ez a kezdés "természetesen" idei rekordnyitányt jelent, az előző héten a Thor például csak 32 ezer honfitársunkat érdekelte.


Ezzel a nyitánnyal egyébként Halálos iramban: Ötödik sebesség a legjobban nyitó epizód lett a sorozat történetében és itthon is reális esélye van arra is, hogy a legtöbb bevételt hozó rész legyen a franchise-ban. A tavalyi Halálos iram 102 ezres nézőszáma biztos, hogy meg fog dőlni, de az eddigi legsikeresebben szereplő második rész, a Halálosabb iramban 167 ezer nézője is veszélybe kerülhet.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Cucmey #8
    szerintem kibaszottul taplóság az hogy már majdnem negyedórája megy a film és a pofám előtt másznak el. Az aki pont beesik főcímre kit érdekel de az ilyenektől falra tudok mászni.
  • tommygear #7
    mert egy remek akciófilm
  • FefeeX #6
    Mi csak 10 percet szoktunk késni, megjegyezném hogy direkt, és ez nem taplóság. Egyszerűen nem vagyunk hajlandóak reklámokat nézni azután, hogy egy fél vagyont kifizettünk a jegyért.
  • Cucmey #5
    Szerintem baromi jó film volt. De elegem van már a sok tapló parasztból. 22:30ra volt kiírva a kezdés de voltak akik 22:50 körül másztak be. rohadtul zavar az ilyesmi.
  • Victor1103 #4
    Na majd ha kijön a Blu-Ray rip kitör rajtam is a láz
  • TreDoR #3
    A 4 jobb volt.
  • xido #2
    Talán mert még mindig jó mixelés Vin Diesel-Paul Walker egy autós üldözős/rablós műfaj Rock-al megszórva?:)
  • oppenheimer #1
    Mért nézi meg ezt bárki is?