Szekeres Viktor

Nem mindenkit érdekelnek a képregényfilmek

Igaz, hogy Amerikában a hétvégén a Thor uralkodott, de két kisebb premierfilm is bekerült az élbolyba. Természetesen mindkét produkció a nőket vette célba, s tette mindezt viszonylagos sikerrel.

Amerikában nem csak a 150 millió dollárba kerülő Thorról szólt a hétvége, hanem két kisebb filmről is. Az első becslések szerint ezek közül a Jumping The Broom című, idősebb, afro-amerikai nőknek szóló film kezdett jobb, hiszen a 6,6 millió dollárba kerülő alkotás csak a hétvégén 13,7 millió dollárt kalapozott össze, ami a hétvégi amerikai toplista harmadik helyére volt elegendő. (A film nézőinek 70%-a volt nő és 63%-a 35 évnél idősebb.)


A negyedik helyen nyitott, így csak harmadik lett a premierfilmek között a Szerelem kölcsönbe (Something Borrowed), mely a Jumping The Broom-mal ellentétben itthon is bemutatásra fog kerülni. Kate Hudson romantikus komédiája 35 millió dollárba került és 2904 mozi 13,2 millió dollár bevételt hozott. Ez a film is inkább a hölgyeket érdekelte, hiszen a nézők 73%-a volt nőnemű és 65%-a 25 éves vagy annál idősebb.


Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • ADAMEX9 #1
    "Nem mindenkit érdekelnek a képregényfilmek"
    Ideje volt rájönni...