Szekeres Viktor

Mel Gibson visszatért a moziba - és hatalmasat bukott

Végre moziba került Mel Gibson legújabb főszerepe, a Jodie Foster által rendezett The Beaver című film. Azonban úgy tűnik, hogy a sokat halasztott film nem váltja be a hozzáfűzött reményeket.

Több halasztás után a héten mutatkozott be az amerikai mozikban Mel Gibson új filmje, The Beaver. A Jodie Foster által rendezett alkotást eredetileg tavaly év vége felé mutatták volna be az Oscar-díjra történő jelölés reményében, azonban (nem hivatalosan) Gibson botrányai és rendőrségi ügye miatt elmaradt a premier, melyre végül pénteken került sor pár kiválasztott moziban.


Ez egész pontosan 22 filmszínházat jelentett, ami egyébként az Oscarra szánt filmek esetében megszokott, hiszen azokat folyamatosan szokták egyre több moziban bemutatni. Ezúttal azonban a jövő hétre szánt vászonszám-bővítést lehet, hogy el fogja halasztani a Summit Entertainment, ugyanis pénteken mindössze 30 ezer dollár bevételt hozott a film, ami a becslések szerint 116 ezer dolláros hétvégét eredményezhet. Ez alig ötezer dolláros vászonátlagot jelent, ami kifejezetten gyenge teljesítménynek számít a későbbi bővítésre szánt limitált premierek esetében.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Merces #8
    ja nehogy.....mennyi köze van egy szinházi rendezésnek egy filmhez? nem ugyanaz csak hasonlit.....
  • kalapos01 #7
    Ja. Nehogy már valaki több dolgot merjen csinálni az életében. A színészek egyébként is testközelből ismerhetik meg a rendezést. Ha ez neked furcsa, akkor nem sokat jársz színházban, vagy nem ismered Clint Eastwoodot. Nem mellesleg rendezők is színészkednek.

    Azt mondjuk nem értem, hogy miért itt furcsállod, Jodie Foster már 20 éve rendez, Mel Gibson meg Oscar-díjas rendező.
  • bakvarnyu #6
    Nekem inkább az a furcsa hogy már minden színész/színésznő rendez is.
  • endrev #5
    Jó magyar címnek tartanám a "Hódember"-t... ;)
  • ZeemanX #4
    Miért, mit tett?
  • zetortraktor #3
    Jól le kell sittelni azért, amit tett, hogy utána kijöjjön és tovább csinálja az alapfilmeket.
  • bvalek2 #2
    Attól tartok ez nem rajta múlik. Nem kellene ennyire magára hagyni, ha valaki belekarolna és lekötné az energiáit, komoly sikerfilmek születhetnének. A sok hollywoodi tróger közül egyedül Mel Gibsont sajnálom, remélem összekaparja magát, és megint alkotni kezd. Kár lenne érte.
  • URH #1
    Kicsit talán populárisabb filmmekkel kéne visszatérnie. Sötétség Határán, meg ez se az a típusú film, ami kortól és nemtől függetelnül sok embert vonzana be. Ezek inkább az érettebb, okosabb mozirajongóknak való filmek.
    Remélem ezek után erősebben elgondolkozik egy halálos fegyver 5-ön. :P Ha már a Mad Max 4- ről lecsúszott. :S