Szekeres Viktor

Folytatódhat Magyarország kedvenc tévésorozata

Igaz nem a magyar nagy sikerre, hanem az amerikaira való tekintettel, de folytatódni fog a Dr. Csont. Ősztől a sorozat rajongói már a hetedik évadra készülhetnek, miközben itthon még mindig az ötödik látható.

Úgy tűnik, hogy nem csak itthon népszerű a Dr. Csont (Bones), hanem Amerikában is, ugyanis tegnap a Fox csatorna bejelentette, hogy megrendelte a széria hetedik szezonját is. Ebben minden bizonnyal nagy szerepet játszott az a tény, hogy a sorozat a Doktor House mögött a Fox második legnézettebb drámája, hetente nagyjából 10 millióan kapcsolnak oda Brennan és Booth nyomozására.


Itthon a Dr. Csont a nézettséget tekintve már rég lehagyta a Doktor House-t, sőt, saját idősávjában azt az NCIS-t is rendszeresen megveri, mely két és három éve Magyarország legnézettebb szériája volt. Itthon a krimi kedvelőire még rengeteg szép óra vár tehát, hiszen még mindig csak az ötödik évadát tapossa a Dr. Csont.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • sanyicks #4
    Az a dallas. Én pl rohadtul nem tudom ki az a béla meg a géza a mátyáskirály közből (vagymiaz), azt viszont tudom hogy az a néni meghalt mert a lézeres ember lelőtte és a palik is közvetítette :)
  • Mardel #3
    A Banánok közt az olyan mint a való világ, mindenki utálja, de mindenki képben van, hogy mikor mi történt.
  • Utokverek #2
    Én a stargate universe-re tippeltem egyből :'(
  • viasz #1
    Nahát, én azt hittem a Banánok közt a kedvenc