Szekeres Viktor

Milyen lehet az az új film, amit csak 15-en néznek meg?

Bemutatójának első napjaiban mindössze 15-en érezték úgy, hogy meg kell nézniük a moziban a Földünk, a műanyag bolygó című osztrák-német dokumentumfilmet. Pedig az nem is sikerült rosszul.

Két hete mutatta az Anjou Lafayette itthon a Földünk, a műanyag bolygó (Plastic Planet) című osztrák-német dokumentumfilmet, mely a műanyag változatos felhasználási módjairól szól, no meg élettani, illetve a környezetre gyakorolt hatásairól. A kifejezetten érdekes, s cseppet sem művészi megközelítésű alkotást azonban meglepő érdektelenség fogadta idehaza, a filmet premier első négy napjában mindössze 15-en nézték meg. Természetesen na tartott öt előadás sem számít soknak, de a három nézős átlag kifejezetten alacsony.


Ezzel a teljesítménnyel Werner Boote alkotása mindössze 56. lett a hétvégi budapesti toplistán, ami azért elszomorító, mert általában a környezettudatos témaválasztás sikert szokott aratni, főleg a hasonló dokumentumfilmeket sugárzó ismeretterjesztő csatornák nézőinek körében. A dokumentumfilm bemutatásának hetében egyébként a Rio című animációs film volt a legnézettebb Budapesten 20 367 nézővel.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • adler30 #6
  • Merces #5
    ..te megnézted?
  • adler30 #4
    neked pont a máunika sót nalálták ki.grat.
  • Murder3 #3
    mert egy dokumentum filmbe meg azon kell agyalni vajon mi is megy a képernyőn?
    jujj de sablon szöveg ez.
    ha annyira gondolkodni akar vki akkor menjen keresztrelytvényke fejtegetni meg legyn ön is milliomost játszani vagy találjonki minden szempontból lehetetlen dolgot na ezen gondolkodhat aki akar.
  • adler30 #2
    Tizenöten nézték AHAHAHAHHHHHAAA HAHAHAHH.

    Hát persze,hiszen a sok gyökér inkább a valóságsót meg a sorozatokat bambulják,ott nem kell gondolkodni sem.Csak tátottszájjjal nézni.

    Eddig az amcsikat fikázták mert konzumidióta agymosott barmok,ezek után nem kell.
  • Seth #1
    Majd ha lesz a Spektrumon, vagy Discovery-n, biztos sokan megnézik. Moziba nem dokumentumfilmeket megy nézni az ember szvsz