Szekeres Viktor

Hatalmas bukás a legújabb képregényfilm

Amerikában még a Thor premierje előtt került bemutatásra a Dylan Dog: Dead of Night, mely egy népszerű olasz képregény alapján született, de úgy tűnik, hogy a műfajért rajongó közönséget mindez hidegen hagyta.

Igaz, hogy nem vitték túlzásba Amerikában a Dylan Dog: Dead of Night című képregényfilm promózását, ráadásul csak 875 moziban mutatták be, de még ezek a tényezők sem adnak magyarázatot arra, hogy miért csak 863 dollár volt hétvégén az egy mozira jutó bevétele a filmnek. Ez számokban kifejezve azt jelenti, hogy a hétvégén mindössze 754 ezer dollár bevételre tett szert Kevin Munroe akciókomédiája, ami így épp csak be tudott kerülni a hétvége legsikeresebb 20 filmje közé.


A Dylan Dog: Dead of Night főszereplője a Supermanként már ismert Brandon Routh, a történet pedig Tiziano Sclavi képregénye nyomán készült. A főhős, Dylan Dog egyébként egy paranormális ügyekre szakosodott nyomozó, aki legújabb esetében vámpírokkal, vérfarkasokkal, zombikkal és a Pokol kapujának őrzőivel kénytelen szembenézni. Szerencsére akad egy élőhalott segítőtársa is, ami már csak azért is jó hír, mert a Föld sorsa forog kockán.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Mardel #5
    Így trailert alapján és Thort megnézve azt mondom hogy nemhiszem hogy rosszabb lenne a Thornál.
    Thor gagyi és klisés volt.
    Volt benne kötelező vasember poén, kötelező facebook poén. A jelmezek oylan Xénás-Herkuleses az a kalapács meg elég gagyi hatást kelt az egyszerű kinézetével, oldalán van rajta egy kis jel ha nem lenne akkor kb sima samu lenne.
    Már már kötelező benne egy drámai szerelmi szál és az apa fia kapcsolat végén egy könnyfakasztó jelenettel.
    Akció hát az kevés volt nem épp annyi mint mait elvárnánk egy iylen filmtől.
    Én valami csavarnak is üröltem volna hogyha Thor elveszti az erejét akkor valamelyik ember kapja meg aki kitudja szedni a kalapácsot. Így ez az excaliburos jelenet és az hogy próbálják kiszedni a földből csak felesleges időhúzás volt.
  • Seth #4
    C64-en volt egy szöveges kalandjáték ebből, arra még emlékszem :D
  • RiSeForMuSiC #3
    Pokol kapujának őrzője? Buffy azt már kinyírta, akkor meg mit akarnak. ;)
  • zetortraktor #2
    Idejét sem tudom, mikor láttam moziban vámpíros filmet, de akkor ezt sem fogom, nyilván nem mutatják be.
  • xido #1
    Hehe..ráadásul a funny sidekick volt Jimmy Olsen a Brandon Ruth Superman-ben:)
    Amúgy meg se lepődök a bukáson,ilyen témával meg monsztákkal már én is kerülöm a filmeket,annyira sablon tud már lenni a vámpír és társai felállás..