Szekeres Viktor

Új, időutazós képek a Men in Black 3-ból

Újabb képek kerültek ki a sötét zsaruk harmadik részének forgatásáról. A stáb legutóbb Brooklynban forgatott egy, a hatvanas években játszódó jelenetet, ami ismét csak az időutazás filmbéli jelenlétére utal.

A The Brooklyn Paper jelentése szerint a Sötét zsaruk 3 (Men in Black III) stábja a brooklyni Williamsburgben folytatta a film forgatását. Egész pontosan egy étkezdében, mely július óta zárva van. A főszereplők között a forgatáson Will Smith és Josh Brolin volt jelen, ami azt jelenti, hogy a készítők a múltban játszódó jeleneteket vettek fel, hiszen Brolin K ügynök jó pár évtizeddel fiatalabb énjét alakítja a scifi-komédia harmadik epizódjában.

Klikk ide! Klikk ide!

A két színész mellett a előző filmekből ismert fura kinézetű "biciklisták" jelen voltak a munkálatok során és az is kiderült, hogy májusban a stáb pár napon keresztül Coney Islanden folytatja a jelenetek felvételét. Természetesen a Sötét zsaruk harmadik része nem csak a 60-as években fog játszódni, hiszen Tommy Lee Jones is ott van Barry Sonnenfeld filmjének főszereplői között. A MIB3 premierjére 2012. május 25-ig kell várnunk.


Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • lammaer #4
    Nekem semmilyen fura kinézetű biciklista nem ugrik be egyik részből se. Lemaradtam vmiről?
  • tomboy013 #3
    Imádtam az első 2 részt és biztos vagyok benne hogy jó lesz ez is, elvégre ha Will Smith meg Tommy Lee benne lesz nagyon már nem fogják tudni elrontani =D
  • semmikozod #2
    Ha ugyanolyan lesz mint az előző rész, "akár még jó is lehet, aztán nagyot koppanok a moziban, hogy ezt a szart minek mentem el megnézni" akkor megmarom magam. :)
  • m minnifield #1
    tron reboot