Szekeres Viktor

Lecserélik Amerika kapitány jelmezét

Még meg sem szokhattuk Amerika kapitány jelmezét, azt máris lecserélik A bosszú angyalaiban. A lépésre valószínűleg azért van szükség, mert egyik film a múltban, a másik viszont a jelenben játszódik.

Hétfőn kezdődött el Albuquerque-ben Joss Whedon vezényletével A bosszú angyalai (The Avengers) forgatása, melyben többek között olyan szuperhősök egyesítik erejüket, mint Vasember, Hulk, Thor és Amerika kapitány. E filmről is nyilatkozott az MTV News-nak Chris Evans, Steve Rogers, azaz Amerika kapitány alakítója, aki elmondta, hogy A bosszú angyalaiban új kosztümben fog mutatkozni.


"Nagyon ász lett, nagyon menő az új jelmezem. Aggódtam, mert eléggé megszoktam a régit, kötődtem hozzá, szóval nem könnyű váltani, de egyre jobban tetszik az új is." - mondta mosolyogva Evans. Az eredeti, 40-es évekbeli Amerika kapitány-jelmez az Amerika Kapitány: Az első bosszúálló-ban (Captain America: The First Avenger) fog debütálni - idehaza augusztus negyedikén, azonban az új jelmezt csak jövőre lehet majd látni, a 2012. május 4-én bemutatásra kerülő A bosszú angyalaiban - meg persze a premiert megelőző előzetesekben.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Laza #6
    Akarom mondani, trendi jelmezt :)
  • Laza #5
    És az volt az első dolga, hogy varrjon magának egy új jelmezt :D
  • pokolfiu #4
    hát ez elég gyengének hangzik... :)
  • rolinev92 #3
    A képregényekben, az egyik legnagyobb ellenfelével vívott harc során (Vörös Koponya) beleesett a jeges óceánba. Majd ugye a szuper katona szérum segítségével ugyan túlélte, de jégbe fagyva tengette éveit, gyakorlatilag hibernálódva míg a Bosszú Angyalai meg nem találták (Avengers #5)
  • Wittgen #2
    Akkor az Anagers filmben már 70 éves lesz a karaktere? Vagy nem öregszik? Kérdezem, mert nem ismerem a képregényeket. Eddig azt hittem, hogy mindig más-más ember Amerika Kapitány (mint a Fantom).
  • Victor1103 #1
    Hát Vityó ez egy újabb fantasztikus cikk volt. Ki is vertem rám XP